| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Obstawianie rundy
Witam Graliście kiedys na jakimś serwie podczas którego pod koniec rundy gdy zostawał ktos 1 vs 1 , 1 vs 2 etc było obstawianie kto wygra? Na wirtualna kase czy cos... Nie wiem ;p Ale wpadłem na pomysł, aby takie cos zrobić na Volcie i zamiast wirtualnej kasy mozna by stawiać swoje XP przypuśćmy 30xp, 50xp, 100xp (do wyboru) i tam do wygrania jest w puli cały postawiony EXP, który po skończonej rundzie idzie do podziały do osób ktore dobrze wytypowały playera ![]() Co Wy na to? ;> |
| |
| | #2 |
| Wiek: 26
|
ja jestem za |
| |
| | #3 |
|
|
Plugin z dostępem do bazy MySQL, cienko to widzę. (:
|
| |
| | #4 |
|
|
proste dobra sprawa jestem za |
| |
| | #5 |
|
|
Nikt Ci nie napisze takiego pluginu za darmo i wątpię, że za kasę znajdzie się ktoś chętny od ręki. Jest możliwość postawianie TYLKO KASY Z CS"a, exp nigdy nie będzie, chyba że ktos potrafi taki plug napisać... |
| |
| | #6 |
| Wiek: 26
|
JoLLeY^ czyli jak znajdziesz/napiszesz taki plugin to spore są szanse, że się pojawi |
| |
| | #7 |
| Wiek: 19
|
a na razie można by wstawić ten plugin z kasą |
| |
| | #8 |
| Wiek: 21
|
no nawet z kasą by można było postawić a pomysł za.je.bi.sty powiem szczerze tylko pytanie od kogo takie coś motnąć
|
| |
| | #9 |
|
|
Jeszcze obciążenie bazy byłoby 99% przy takich operacjach :P Co 2minuty 20połączeń na postawienie, 20 na zabranie/dodanie, 20 na sprawdzenie czy jest new lvl Ogólnie z kasą OK, ale z XP nikt nie zrobi i ciężko będzie |
| |
| | #10 |
|
|
Noo ,jak będe grał z kimś 1na1 to wiadomo na kogo będą stawiac!! Na mnie ---> Każdy wie ,że pewniak xD |
| |
| | #11 |
|
|
suvvvv niestety nie mam takich zdolności do pisania pluginów etc :P ;< |
| |
| | #12 |
| Wiek: 15
|
Fajny pomysł z tym obstawianiem |
| |
| | #13 |