| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Kilka zmian na serwerze pokemod
Jak to raku przyznał się - na pokemodzie był troszkę syf w pluginach i mapach, więc:
|
| |
| | #2 |
|
| Odp: Kilka zmian na serwerze pokemod
fy_elixir2 ![]() Za czesto jest na serwerze , a jest to mala mapa fun. Trzeba usunac. |
| |
| | #3 |
|
Haha bosko, amx_conert i galileo na raz sa włączone ![]() Zostawiamy galileo tymczasowo Potem ew zmienimy na koncert!
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 16
| Odp: Kilka zmian na serwerze pokemod de_emir FPSBANANA > Maps > Counter-Strike > Bomb/Defuse > de_emir de_dust0 - FPSBANANA > Maps > Counter-Strike > Bomb/Defuse > de_dust0 cs_rio - FPSBANANA > Maps > Counter-Strike > Hostage Rescue > cs_rio Te mapy sa bardzo fajne. Szczegolnie na ten czas gdzie przybywa graczy i te mapy na loozie "uciągną" ok. 18osób (lub więcej) |
| |
| | #5 |
|
Dodalismy aktualnie:
fy_elixir i kilka map fun, których było za dużo - usunięte, razem ok 3mapy.
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
helms_deep i office_rats bylo juz dawno pamietam bo gralem na nich ^ ^
|
| |
| | #7 |
Nie wiem gdzie pisac... wiec zasmiece tutaj :P Prosilbym o ogarniecie cos z plugami :X ! Dzisiaj w sumie stracilem okolo 9 kk hajsu w banku ! Gralem od rana bylo 10kk , oddalem Rakowi 500k koledze 500k zostalo 9kk , potem gram gram , mam 9.5kk wydalem 1kk na expa , 8.5kk , wychodze , wracam , PATRZE 2,5kk hajsu ?! wtf ?! Potem wychodze po jakims czasie i znowu wracam , patrze CO TO MA BYC ?! 800 k hajsu ?! no bez przesady . Wiec prosilbym o zrobienie czegos z tym i jakby sie dalo to zeby mi to zwrocic :/
|
| |
| | #8 |
|
A to ja nic nie wiem, nic związanego z pluginami. Włamanie na nick? |
| |
| | #9 |
no bez jaj ;o ciekawe jakim cudem :P ? Pokow nie zabral tylko moj hajs :[ xD Prosilbym o sprawdzenie logow ;x moze okolo godz. 19-21 |
| |
| | #10 |
|
Bodajże nie ma logów transakcji z banku, a w error logach nic nie było. Jeśli kradzież to poszukaj na HLTV |
| |
| | #11 |
|
Kasy nie da sie zabrac , zapisuje sie na STEAM ID
|
| |
| | #12 |
no to czemu stracilem tyle hajsu :/ ? Po drugie Dragonair ma zbugowane Dragon Rage , jest napisane ze powinien dodawac do kazdego strzalu po 40 dmg , a nie dodaje !!! |
| |
| Tagi |
| pokemod, serwerze, zmian |