| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
|
| | #1 |
|
| Zdjecia/Wideo z gry na JailBreaku
Kilka zdjec z gry na serwerze JailBreak. Tak wyglada nasz serwer: ![]() ![]() |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Zdjecia/Wideo z gry na JailBreaku
Najs ![]() Jak skoncze pobierac to tam wpadne (teraz za ping kickuje). Sorki za brak PL znakow. firefox swiruje ;x |
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
wrzuć te filmiki co były na poprzednim forum |
| |
| | #4 |
|
To prosze video, zeby bylo bez reklamy, siec GamesBoard.pl wywalila nasz serwer bez slowa a admin sie nie odzywa wiec Cieusz zaproponowal mi do Was wstapic. Video 1 [ame="http://www.youtube.com/watch?v=_aQxFWglQUA"]YouTube - Counter Strike - Alternatywny Mam Talent[/ame] Video 2 [ame="http://www.youtube.com/watch?v=TEAG2g3b-hE"]YouTube - Volta-sq l Fun JailBrea[/ame] |
| |
| | #5 |
|
filmiki przednie, ale rozumiem - jesteście u nas to nazwy filmów możecie zmienć bo tam też jest reklama starej sieci ![]() U nas znajdziecie przyszłość. Polecam zgrywać filmiki przez startmovie i montować w vegasie zdjęcia w klipy - z palcem w.. nosie osiągniemy jakość HD, zwolnienia płynne (przy zgrywaniu 90fps - 3x zwolnienie jest plynne) oraz co najlepsze - nawet stary szrot zgra nawet w jakości FULL HD demko z cs'a, tyle że dłużej to potrwa (to zgrywa xx zdjęć na SEKUNDĘ, przy dużej rozdzielczości i 100fps 1miinuta filmu waży do 2-3gb i jest to masa zdjęć, które trzeba zaimportować do vegasa i zapisać jako mini filmik w hd, a potem się bawić w montaż.To taki minitutorial. Serwer naprawdę niezły, cieszymy się, że jesteście z nami !
|
| |
| | #6 |
|
qCk? chyba znam , zapraszaj na forum |
| |
| | #7 |
|
Globek my musimy ten pomysł z Karaoke zrobic. Pamiętasz jeszcze ? Ale zrobiliscie słit focie na NK |
| |
| | #8 |
Ooo! Zapomniałem! Plugin na karaoke i jazda ;D Niedługo kupie mixowy to możemy zrobić impreze zamkniętą dla Volty |
| |
| | #9 |
|
Kto tutaj zamieszcza moje filmiki bez mojej zgody Jak prosiliście nazwa zmieniona, pozdrawiam.
|
| |
| | #10 |
|
| Odp: Zdjecia/Wideo z gry na JailBreaku |
| |
| | #11 |
Hehe dobry filmik a szczególnie ten pierwszy ponieważ byłem tam wtedy niestety nie zdążyli mnie uchwycić Skandal ! ale i tak wtedy jeszcze bez mikro byłem fajne nowe forum ;P
|
| |
| | #12 |
|
A kto na 1 filmiku jest w głównej roli ? ;>
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 20
BuZkA ty zbereźniku |
| |
| | #14 |
|
1 filmik i 1 koleś co wystąpił w mam talent był niezły hahaha Mongolskie balety i chuj xD dobry gościu Serwer ładnie się prowadził szkoda, że teraz już tak nie jest. |
| |
| | #15 |
|
Dawac suby i oceny, bo nie będzie więcej!!
|
| |
|
| Tagi |
| jailbreaku, gry, zdjeciawideo |