| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
|
| | #76 |
| Wiek: 22
| Odp: Zdjecia/Wideo z gry na JailBreaku
. dlaczego jak apal wchodzi do gry, to ciągle musimy ustawiać jakieś wieżyczki, jakieś zdjęcia, ciągle jest walka albo fd.... wyłączcie możliwość FD i walka jak jest max 4 tt ... |
| |
| | #77 | |
|
| Odp: Zdjecia/Wideo z gry na JailBreaku Cytat:
Nigdy nie daje /walka czy ciągle FD! po 2: Ostatnio robiłem zdjęcia jakieś 2-3 dni temu i z tego co wiem zawsze ale to zawsze wszyscy w (VOTE) bo robie są na tak! po 3: Odstaw to co bierzesz po 4: Prosta odpowiedz jak wcześniejsze nie trafiły "bo jestem zajebisty i wymyślam zajebiste zabawy" Dodam że denerwują mnie ciągłe walki gangów które wymyśliłem! | |
| |
| | #78 |
|
Teraz sie bedziecie czepiac Apala... Widzialem tylko raz jak robilismy wiezyczke kiedy on to wymyslil... Ja tez zawsze glosuje na TAK jak jest vote: 'robimy zdjecie na forum?'
|
| |
| | #79 |
| Wiek: 16
Apal fajne zabawy ma!! Zostawcie Apala w spokoju!!
|
| |
| | #80 |
| Wiek: 19
Nie wiem co wy macie do Apala? fajne zabawy robi .. Robi cos dla serwera. Nie podoba ci sie udzial w jego zabawie Seele? mozesz nie brac udzialu nikt ci nie karze twoj wybor.. Apal chce tylko jak najlepiej dla serwera z tego co widze jak z nim grywam.. ![]() |
| |
| | #81 |
|
Seele, kiedy ostatnio robiliśmy jakieś zdjęcia z Apalem? Właśnie... Wieżyczki? też rzadko. Często wymyśla jakieś twórcze zabawy, typu ustawiacie sie w wieży i musicie prz4ejść w minutę nie spadając na drugą strone, macie wtedy FD. Lepsze to niż "Quiz">"Ostatnia reakcja">"Mam talent">"Walka">"Quiz" I tak w kółko. Nawet na tak zaje... mapach jak russia gdzie jest prawie wszystko bawią się w takie rzeczy. |
| |
| | #82 |
|
| Odp: Zdjecia/Wideo z gry na JailBreaku VJAkVolta ! by GierO
|
| |
| | #83 |
|
Wyszło całkiem całkiem Gratulacje dla GierO za pomysł i dla wszystkich aktorów za wykonanie |
| |
| | #84 |
|
Ja zrobie Litere J i P
|
| |
| | #85 |
|
Fajnie Fajnie Jak serwer bedzie Steam to zaczne tam grac |
| |
| | #86 |
|
| Odp: Zdjecia/Wideo z gry na JailBreaku ![]() Jak widać na serwie gra coraz więcej Steamów |
| |
| | #87 |
| Wiek: 16
to bardzo dobrze ze coraz więcej graczy ze steam'em.
|
| |
| | #88 |
|
| Odp: Zdjecia/Wideo z gry na JailBreaku Oto efekt nocnych a zarazem strasznych nudów. Małe intro czapek w Wykonaniu Starlighta i Fienia. Zapraszam do obejrzenia |
| |
| | #89 |
|
Usuwam temat bo modele sie zmienily wiec beda nowe screeny.
|
| |
|
| Tagi |
| jailbreaku, gry, zdjeciawideo |