| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| prośba o unbana Twój nick w grze:Dimitri Vegas Data i godzina zdarzenia:teraz Wycinek z konsoli na temat bana: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Dimitri Vegas ==== Zbanowane IP : 91.142.203.88 ==== Admin : Luffy ==== Powod Bana : Omijasz ==== Wygasa : Nigdy ( od 02/15/2012 - 20 : 35 : Opis całej sytuacji:gram i ban , wszedlem zeby sie dowiedziec za co bo na poczatku nie wyskoczylo mi w konsoli to dostałem znowu tylko ze z takim powodem Linki do ss'ów: De_aztec0000.bmp - download. Darmowy hosting plików. De_aztec0001.bmp - download. Darmowy hosting plików. De_aztec0002.bmp - download. Darmowy hosting plików. De_aztec0003.bmp - download. Darmowy hosting plików. De_aztec0004.bmp - download. Darmowy hosting plików. Post motywacyjny:bo jestem czysty i nic nie omijam |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: prośba o unbana
ssy muszą być spakowane w WinRAR !
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
Jak nic nie omijasz jak dałem ci wczesniej bana i znowu wszedłeś pod zmienionym IP... Spakuj SS
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 26
spakuj ss'y wtedy bedziemy rozpatrywac twoje podanie
|
| |
| | #5 |
|
jakie zmienne ip ? mam stałe nie wiem jak wasze bany działają ;d mozna sprawdzic ip jakie mialem i jakie mam np jak mnie odbanujecie
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 20
Wrzuć wszystkie screeny do archiwum winrara i dopiero wrzuć na jakiś darmowy ftp - np wyslijto.pl
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 21
2 dni minęły.. o ub zapomnij. /c |
| |