Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku.

Odsłon tematu: 175  
Stare 08-02-12, 22:10   #1

Podanie o Admina Procente

1. Twój nick: Procente Lub procente ;o ns O.
2. Jak długo grasz na serwerze ?: No nie wiem dokładnie ile ale przez dobre pare dni karałem jestem chyba z 150 w ranku a tak to mogł bym być nawet w pierwszej trójce ale czasem gram słabiej czasem jest forma ;d .jeszcze wcześniej karałem nie tylko na 4fun też na innych serwera przez parę dni
3. Masz admina na innym serwerze ?: Miałem Dużo razy admina potrafię tworzyć serwery pluginów pisać tako jako nie umiem zbyt dobrze ale na stworzeniu dobrego serwera roundsounda i także pomagam ludziom tworzyć stronki też umiem trochę
4. Dlaczego ty masz mieć admina a nie ktoś inny ?: Dlaczego ? warto mnie sprawdzić choć zależy to od administracji rzadko jakiś admin się pokazywał jak grywałem albo go nie było nie wiem ale wszystko jest w mocy administracji nie jestem osobą która rzuca mięsem wyzywa .
5. Potrafisz pracować w grupie ?: oczywiście grywało się cw mixy nie raz się było adminem 2 razy posiadałem własną serwerownie
6. Co chcesz wnieść swoją osobą ?: Kulturę Spokój Brak Cheatów na Serwerze Częste Bywanie na Serwie i spełnienia potrzeb graczy jeżeli będę mógł ją spełnić
7. Ile masz lat: Rocznikowo 18, 28marca kończę
8.. Masz konto steam ?: posiadam nick: procente63
9. Staż w cs: w lipcu 6 rok 5 lat ns 1 rok steam
10. Znajomość amxx: 10
11. Czy jesteś w stanie dołożyć 10zł przelewem (23zł sms) do serwera ?: admin niby za free a trzeba płacić ale będę miał hajs to zapłacę
12. Kontakt gg: 6128311

Stare 08-02-12, 23:23   #2

Odp: Podanie o Admina Procente

tak na prawdę to nic nie wyczytałem z tego podania.. jedynie chyba tylko CHAOS !

Stare 09-02-12, 14:46   #3

Luffy93

Naa nie , nie znam cie i nie widuje cie na serverze

Stare 10-02-12, 14:31   #4

m0zIoN

co do punktu 2: pytanie brzmi jak długo grasz na serwerze a nie jak potrafisz grać ..

To podanie nic nie wniosło nic się o tobie nie dowiedziałem.. Nie widuję cię na serwerze.

Jestem na NIE

Stare 10-02-12, 23:28   #5

^Korzen

Grasz przez parę dni, masz 6 postów na forum, mało kto Cię kojarzy i Ty składasz podanie na admina? Chyba żartujesz. Spełnij najpierw podstawowe wymogi, pograj, daj się poznać i dopiero wtedy się staraj o flagi, a nie ledwo co zacząłeś grać i od razu rekrutacja...

Odrzucam. Zamykam.