| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Podanie o Admina Procente 1. Twój nick: Procente Lub procente ;o ns O. 2. Jak długo grasz na serwerze ?: No nie wiem dokładnie ile ale przez dobre pare dni karałem jestem chyba z 150 w ranku a tak to mogł bym być nawet w pierwszej trójce ale czasem gram słabiej czasem jest forma ;d .jeszcze wcześniej karałem nie tylko na 4fun też na innych serwera przez parę dni 3. Masz admina na innym serwerze ?: Miałem Dużo razy admina potrafię tworzyć serwery pluginów pisać tako jako nie umiem zbyt dobrze ale na stworzeniu dobrego serwera roundsounda i także pomagam ludziom tworzyć stronki też umiem trochę 4. Dlaczego ty masz mieć admina a nie ktoś inny ?: Dlaczego ? warto mnie sprawdzić choć zależy to od administracji rzadko jakiś admin się pokazywał jak grywałem albo go nie było nie wiem ale wszystko jest w mocy administracji nie jestem osobą która rzuca mięsem wyzywa . 5. Potrafisz pracować w grupie ?: oczywiście grywało się cw mixy nie raz się było adminem 2 razy posiadałem własną serwerownie 6. Co chcesz wnieść swoją osobą ?: Kulturę Spokój Brak Cheatów na Serwerze Częste Bywanie na Serwie i spełnienia potrzeb graczy jeżeli będę mógł ją spełnić 7. Ile masz lat: Rocznikowo 18, 28marca kończę 8.. Masz konto steam ?: posiadam nick: procente63 9. Staż w cs: w lipcu 6 rok 5 lat ns 1 rok steam 10. Znajomość amxx: 10 11. Czy jesteś w stanie dołożyć 10zł przelewem (23zł sms) do serwera ?: admin niby za free a trzeba płacić ale będę miał hajs to zapłacę 12. Kontakt gg: 6128311 |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Podanie o Admina Procente
tak na prawdę to nic nie wyczytałem z tego podania.. jedynie chyba tylko CHAOS !
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
Naa nie , nie znam cie i nie widuje cie na serverze
|
| |
| | #4 |
|
co do punktu 2: pytanie brzmi jak długo grasz na serwerze a nie jak potrafisz grać .. To podanie nic nie wniosło nic się o tobie nie dowiedziałem.. Nie widuję cię na serwerze. Jestem na NIE |
| |
| | #5 |
| Wiek: 20
Grasz przez parę dni, masz 6 postów na forum, mało kto Cię kojarzy i Ty składasz podanie na admina? Chyba żartujesz. Spełnij najpierw podstawowe wymogi, pograj, daj się poznać i dopiero wtedy się staraj o flagi, a nie ledwo co zacząłeś grać i od razu rekrutacja... Odrzucam. Zamykam. |
| |