| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| podanie o admina (kOtki psOtki) 1. Twój nick: kOtki psOtki 2. Jak długo grasz na serwerze ?: z 2/3 miesiące 3. Masz admina na innym serwerze ?: aktualnie nie 4. Dlaczego ty masz mieć admina a nie ktoś inny ?: yyy, bo spędzam dużo czasu na kompie 5. Potrafisz pracować w grupie ?: tak 6. Co chcesz wnieść swoją osobą ?: porządek 7. Ile masz lat: 19 8.. Masz konto steam ?: nie 9. Staż w cs: 12 lat 10. Znajomość amxx: tak 11. Czy jesteś w stanie dołożyć 10zł przelewem (23zł sms) do serwera ?: -tak 12. Kontakt gg: 2698292 |
| |
| | #2 |
|
| Odp: podanie o admina (kOtki psOtki)
Odkąd grałem na serwerze , to ani razu cię nie widziałem . /// Na Nie. |
| |
| | #3 |
| Wiek: 19
Yyy może to nie mój dział ale staż 12 lat?? Haha to 12 lat temu był już cs ?? haha
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 18
| Odp: podanie o admina (kOtki psOtki) CS 1.0 2 czerwca 1999 (mod) 8 listopada 2000 (wersja pudełkowa) 12lat na ns? hahahahaha |
| |
| | #5 |
| Wiek: 23
| Odp: podanie o admina (kOtki psOtki) |
| |
| | #6 |
| Wiek: 19
Skuzz widzę tez odrazu do wujka Google sie zglosiles haha to 2 sprawa ze 12 lat na nsie smiga haha i w dodatku jak miał 7 lat to już miał kompa zeby śmiać w csa haha takiej bajery jeszcze nie slyszalem
|
| |
| | #7 |
Nom wujcio mi pomaga ![]() Nikt nie musi tego na pamięć trzepać :-) Jak dla mnie to nie jest ważne, ale pokazuje, że gra nadal jest popularna. !Topic! Jak on w wieku 7lat śmigał w CS to mi kaktus na ręce wzrośnie i to na ns nadal |
| |
| | #8 | |
|
Heh, ale się uśmiałem, poco te dymy, niektóży kompa mieli od urodzenia (tak jak ja), napisalem 12 lat bo wtedy pamietam pierwszy raz miałem styczność z czym takim jak cs w kafejkach wy pewnie w tym wieku nie wiedzieliście co to nawet prąd :(Cytat:
| |
| |
| | #9 |
|
Kotki Psotki , "gracz ktory sklafa podanie na admna nie moze sie wypowiadac w swoim poscie . Tyle ode mnie |
| |
| | #10 |
| Odp: podanie o admina (kOtki psOtki) |
| |
| | #11 |
| Wiek: 14
Jestem na nie :(
|
| |
| | #12 |