| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Apteczka
Witam mam propozycje aby wgrać na server 4FuN apteczkę. Zdjęcie - http://i40.tinypic.com/iogg1l.jpg Wystarczy podejść i wcisnąć klawisz "E" Jest to przydatne zabiliśmy kogoś ale on nam zabrał przykładowo 90hp i jest juz mało prawdopodbne że poradzimy sobie przeciwko innym przeciwnikom.W takiej sytułacji podleczymy sobie HP i mamy już przykładowo 60 hp ![]() Na tym serverze z którego robiłem fotkę można podbić życie tylko o 50hp ... Ale nie jest to tak ,ze mamy 100 hp biegniemy do apteczki i mamy 150 ! NIE,jeżeli mamy 50 hp to możemy podleczyć do 100 hp ![]() Apteczki można umieści w przeróżnych miejscach na naszej mapie. Ale to nie będę sie o tym rozpisywał bo to możemy my sobie ustawić innaczej ![]() Zresztą na zdjęciu wszystko jest wytłumaczone. Nie na każdym serverze się to przyjmuje ponieważ jest to nowość ... Ten dodatek ma też minusy : Przykładowo "postrzeliliśmy" kogoś a on ucieka nam do apteczki podleczył się i nas zabija ... Ale głosujcie z chęcią poznam wasze zdanie ! |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Apteczka
bez sensu...
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
Już lepiej zrobić aby po zabiciu przeciwnika leczyło nas za 10-30 hp lub dropił małą apteczke. Takto skończy się że 1v1 będzie pod respem...
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 18
too niee..., ja już bym wolał ze można kolege z teamu podleczyć ze podbiegasz do niego naciskasz E i leczysz
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 26
| Odp: Apteczka |
| |
| | #6 |
|
Może i macie racje faktycznie do bez sesnu ... Ale popieram propozycje użytkownika - Luffy93 Jeżeli chodzi o to podleczanie kolegi to bardzo dobrze się to przyjmuje na serverach. Jestem na Tak |
| |
| | #7 |
|
propozycja bez sens,Luffy ma 100 razy lepsza
|
| |
| | #8 |
|
po to sa noze, jak Ci zostalo malo hp to wpisujesz /knife i wybierasz noz z ktorym dodajesz sobie HP
|
| |
| | #9 |
|
ok spoko macie racje ... W takim razie jeżeli nie chcecie to cóż temat - do zamknięcia |
| |
| | #10 |
| Wiek: 21
| Odp: Apteczka |
| |
| |