| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Skarga Rudy Twój nick w grze:Anonimowy Nick oskarżonej osoby:Rudy Data i godzina:21:00-21:10 01.02.2012 Dlaczego składasz skargę:Podejrzewam ,że ma wh . (Ogólnie oszukuje) Opis zdarzenia:Widział wszystkich graczy których zabił . Zawsze wiedział kiedy strzelic i wgl jest wszystko na demku .Dowody:rudy1.dem - Speedy Share - upload your files here IP Rudego:ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Skarga Rudy
jedna sytuacja dla mnie była tylko podejrzana.. jak pierwszy raz wchodził z B do trupa, ale nieraz taka się wychodzi, aby mieć celownik na wejście do trupa od strony terro. dla mnie nic szczególnego.. poza tym powinieneś opisać czas i miejsce podejrzanych akcji. |
| |
| | #3 |
Ktoś może jeszcze obejrzeć i dać ocenę, bądź jakąkolwiek rozpiskę ?
|
| |
| | #4 |
|
wh, w jednej akcji nawet no-recoil
|
| |
| | #5 |
Może ktoś mi spisać IP z tego SS'a, bo mi nie działa zoom na imageshock, a ściągnięte zdjęcie jest słabej jakości.
|
| |
| | #6 |
|
z kim ja pracuje...:] 62.152.138.34:27005 |
| |
| | #7 |
Ban dodany. AMXBans: Gm 1.5.1 - Lista Banów - Szczegóły To nie moja wina, że imagshack mnie nie lubi, bądź jest słabe |
| |
| Tagi |
| wh rudy |