| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Admin Anonimowy 1. Twój nick: Anonimowy 2. Jak długo grasz na serwerze ?: Z 3 dni ![]() 3. Masz admina na innym serwerze ?: Nie ![]() 4. Dlaczego ty masz mieć admina a nie ktoś inny ?:Jestem Kulturalny 5. Potrafisz pracować w grupie ?:jasne 6. Co chcesz wnieść swoją osobą ?:Dyscypline na serwerze i MNIEJ Botów ![]() 7. Ile masz lat: 17 8.. Masz konto steam ?:Tak 9. Staż w cs: 6Lat 10. Znajomość amxx: 8/10 11. Czy jesteś w stanie dołożyć 10zł przelewem (23zł sms) do serwera ?:Tak ale 30 Lutego zawsze 30 dnia miesiąca :0 12. Kontakt gg:26641248 Zrozumiem jeżeli będzie na nie przecież mało gram Admini mnie nie znają i wgl ![]() |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Admin Anonimowy
Nie gram ostatnio wgl w csa, ale trzy dni to trochę za krótko. Daj się poznać graczom, pograj trochę(czytaj. z miesiąc) i wtedy jestem w stanie być przychylny. Póki co na NIE |
| |
| | #3 |
| Wiek: 15
Co prawda to prawda że krótko grasz, ale ja jestem na tak, ponieważ kiedy nie wejdę na serwer jesteś dostępny. A poza tym nie robisz problemów i ładnie kosisz xD
|
| |
| | #4 | |
| Wiek: 20
| Odp: Admin Anonimowy Cytat:
| |
| |
| | #5 |
|
Jakbym miał dostać tego admina , to oczywiście po 30 lutym jak wpłace kase oczywiścię :] Więc nie ma obawy ^Korzen =)
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
(Luty ma 28 lub 29 dni. )Ja jestem za. Aktywnie gra - choć od 3 dni, miły, kulturalny, będzie się nadawał. |
| |
| | #7 |
| Wiek: 20
| Odp: Admin Anonimowy |
| |
| | #8 |
|
Aha sooory!! xD... To tak z przyzwyczajenia hahaha. ;> Sory . Usuń tą odpowiedź moją bo jest bezsensu Nie chce mieć warna czy czegoś za "Nabijanie postów" ;D
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 18
Ja jestem na nie za to, ze wszystkim dajesz pomogl i spamujesz emotikonkami! Zartuje, nie znam, nie oceniam |
| |
| | #10 | |
|
| Odp: Admin Anonimowy Cytat:
![]() Albo w tym miechu kasy nie dostaniesz :xA ja bede na TAK, pisze skargi na CHEATEROW i widziałem na serwie :x | |
| |
| | #11 |
| Wiek: 21
jednak 3 dni na serwerze to zdecydowanie za mało. potrzebujemy ludzi oddanych 4fun'owi - pokaż że Ci zależy. złóż kolejne podanie pod koniec miesiąca.. wszyscy gracze lepiej Cię poznają i zobaczymy czy nadal entuzjastycznie będą podchodzić do Twojego podania. w tym samym czasie udzielaj się na forum. /c |
| |