| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Anty All Nazwa gangu: AntyAll Czapka Gangu: Pirat Warunki rekrutacji do gangu: Moja zgoda Nick lidera: Szybki #Przed nickiem należny warstwic "[AA|SQ] NICK" #Osoby mało aktywne zostaną wyrzucone #Nie wybieramy siebie w zabawach w których się ginie #Na KD nie zabijamy członków gangu i gdy zostaniemy sami bijemy się z pieści #Wspieramy członków gangu #Nie mówimy źle o serwerze #Jesteśmy w miarę aktywni na forum CZŁONKOWIE: 1) Szybki 2) 3NyX 3) Love 4) Be CooL 5) Black 6) t!k3r 7) Chronicle Wzór podania do gangu: Nick: Wiek: |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Anty All Nick: 3NyX Wiek: 16 Ile dziennie grasz na serwerze?: 1-3 h [weekend dłużej] Dlaczego właśnie ty?: Czemu by nie? Mam przegrane ponad 35 h na JB, znam się na rzeczy ![]() |
| |
| | #3 |
| Odp: Anty All
enyx on
|
| |
| | #4 |
|
Sztaki 15 lat 3-10 h Bo jestem Pro Gamer |
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
haha reaktywacja xd
|
| |
| | #6 |
sztaki on
|
| |
| | #7 |
|
Odchodzę.
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 18
| Odp: Anty All |
| |
| | #9 |
| Wiek: 16
najlepiej do żadnego go nie przyjmować jak tak odchodzi |
| |
| | #10 |
| Wiek: 15
Nick: Fix Wiek: 16 Ile dziennie grasz na serwerze?: 1h - 3h (weekendy oczywiście dłużej) Dlaczego właśnie ty?: Bo to ja składam podanie |
| |
| | #11 |
|
| Odp: Anty All Nick: Op0R* - len Wiek: 17 Ile dziennie grasz na serwerze?: 1-3h w weekendy dluzej, malo gralem ostatnio bo bana na ffa wylapalem ![]() Dlaczego właśnie ty?: Bo chce utrzec nosa Fanaticom! |
| |
| | #12 |
fix i opor on
|
| |
| | #13 |
|
Nick: love Wiek: 14 Ile dziennie grasz na serwerze?: 2-3 h Dlaczego właśnie ty?: Na tym serwerze gram od bardzo dawna. Znam wszystkie panujące tutaj zabawy jak i gangi. Potrafię "działać" w grupie oraz chcę się rozwijać na tym serwerze po długim jego zamknięciu. W csa również gram bardzo długo, ale to już mneijsza z tym. |
| |
| | #14 |
love on
|
| |
| | #15 |
|
| Odp: Anty All Nick:Be CooL Wiek: 16 Ile dziennie grasz na serwerze?: z 2 godziny Dlaczego właśnie ty?:a czemu nie ? |
| |