| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 14
| Podanie o Admina
1. Twój nick: kosa 2. Jak długo grasz na serwerze ?: 1 tydzień ( jeśli uda mi się zdobyć admina będę codziennie przez okres 2 tygodni, po feriach - 2-3h) 3. Masz admina na innym serwerze ?: 2 dni temu zakończyłem prace z Cs-cpg.pl 4. Dlaczego ty masz mieć admina a nie ktoś inny ?: Ponieważ jestem doświadczonym graczem, miłym i uprzejmym Ogarniam grę i chcę się rozwijać ![]() 5. Potrafisz pracować w grupie ?: Oczywiście nie raz udowodniłem to na serwerze ... 6. Co chcesz wnieść swoją osobą ?: W ostatnim tygodniu grałem sporo w godzinach południowych, jest wtedy ok.10 graczy i zawsze jest 1 z wh !!! Moim obowiązkiem będzie jak najszybsze wykluczenie oszusta z gry ... chciałbym też wnieść na serwer miłą atmosferę którą wprowadza moja skromna osoba ![]() 7. Ile masz lat: 14 - wiem że nie jest to dużo, lecz nie nadużywam mikro, jestem "rozumniejszy" niż nie jeden 16-latek ![]() 8. Masz konto steam ?: nie, lecz w tym tygodniu zostanie posiadaczem 9. Staż w cs: ok. 3 lata 10. Znajomość amxx: 8/10 11. Czy jesteś w stanie dołożyć 10zł przelewem (23zł sms) do serwera ?: Oczywiście !!! Będę płacił przelewem ponieważ jest taniej dla mnie i nie ma marży tak jak w przypadku SMS. Jeśli zostanę administratorem mogę płacić większe stawki (jeśli będzie to potrzebne) 12. Kontakt gg: 39210571 ---------- Wiadomość dodana o 20:18 ---------- Będę miał 14 lat 14-ego Marca |
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: Podanie o Admina
Na NIE, wiek, mamy juz takiego jednego w twoim wieku to są z nim kłopoty
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 14
Dajcie przynajmniej szanse ... Wypróbujcie mnie na tydzień. Jeśli podpadnę (WYJAZD !!!), a jeśli będę dobrze sprawował swoją posadę to podejmiemy współpracę.
|
| |
| | #4 |
|
najpierw steam zakup :}
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 15
Graj na serwie, jak będzie dobrze to złóż podanie drugi raz. Narazie NIE |
| |
| | #6 |
| Wiek: 16
Brak Steam. Brak Wieku. Nie. |
| |
| | #7 |
| Wiek: 21
Wiek, rzecz względna. Na moje nie powinno się patrzeć na wiek, tylko poznać Go na serwerze jak się zachowuje. Na razie za mało na 4fun przesiedziałem na 4fun, więc opinii nie mam. Jednakże brak Steam skreśla od razu podanie. Powinieneś napisać dopiero jak zakupisz Steam. i jeśli możesz napisz na jakim serwerze z tamtej serwerowni miałeś admina i jaki nick. Można trochę sprawdzić, jeśli czysta kartoteka tam by była to zawsze na plus. |
| |
| | #8 |
| Wiek: 26
jestem na NIE ale juz dawno takiego podania nie widzialem ma 13 lat ale wie co pisze chyba ze mu ktos pomogl w tym podaniu |
| |
| | #9 |
|
tak po podaniu , gdyby miał steam , przychylił bym się do podania |
| |
| | #10 |
Zdobadz steam i pogadamy wtedy, wiek nie ma nic do gadania.
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 18
Brak steama dyskwalifikuję. Po 1 poście temat powinień zostać zamknięty
|
| |
| | #12 |
|
| Odp: Podanie o Admina nie widziałem cię na serwerze . nie masz steam . Jak narazie jestem na NIE !! _______________________________________________ Jestem za Legalizacja |
| |
| | #13 |
zakup steam ![]() pograj jeszcze tydzień i złóż ponownie podanie. na razie wstrzymuje się z głosem. /c |
| |