| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Podanie Admin Trawa Pali Stresy
1. Twój nick: Trawa Pali Stresy ![]() 2. Jak długo grasz na serwerze ?: około 10-14 dni 3. Masz admina na innym serwerze ?: Obecnie nie posiadam 4. Dlaczego ty masz mieć admina a nie ktoś inny ?: Ponieważ mam doświadczenie byłem adminem na CS-Łódź ( niestety upadł ) 5. Potrafisz pracować w grupie ?: Grupa to moje drugie ja ![]() 6. Co chcesz wnieść swoją osobą ?: Dobrą zabawę i przestrzeganie zasad ![]() 7. Ile masz lat: 21 będzie 16 marca ;p ![]() 8.. Masz konto steam ?: Tak 9. Staż w cs: około 5-6 lat z przerwami. 10. Znajomość amxx: Byłem adminem więc wiem co i jak kwestia przypomnienia. 11. Czy jesteś w stanie dołożyć 10zł przelewem (23zł sms) do serwera ?: Jeśli nie strace pracy to tak ;p 12. Kontakt gg: nie uzywam ;p 33849894 chyba tak będzie ;pWIELKI BUCH WASZE ZDROWIE ![]() ![]() |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: Podanie Admin Trawa Pali Stresy
10-14 dni to stanowczo za mało żeby ubiegać się o przyznanie flag, poza tym 1 post i od razu podanie... Obecnie jestem na NIE, jak pograsz więcej, zapoznasz się lepiej z ekipą serwera i nie będziesz sprawiać problemów - nie widzę przeciwwskazań na przyszłość |
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
| Odp: Podanie Admin Trawa Pali Stresy |
| |
| | #4 |
|
czas gry na serwerze za mały ! pograj trochę wogóle nie widziałem cię na serwerze Pograj zobaczymy Narazie jestem na Nie Jestem za Legalizacją !! |
| |
| | #5 |
| Wiek: 26
na NIE powody sa w/w
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 21
| Odp: Podanie Admin Trawa Pali Stresy Podanie odrzucone. Pograj intensywnie przynajmniej przez 2 tygodnie, udzielaj się na forum. Pokaż że Ci zależy. /c |
| |