| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| ss gromadzace sie zlo |
| |
| | #2 |
|
| Odp: ss gromadzace sie zlo
Dziękuje i przepraszam za podejrzenia ![]() sorry.. jestem za Legalizacją hee |
| |
| | #3 |
|
warn się należy za nie zastosowanie wzoru oraz nie spakowanie 5 ssów w winrarze.
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 17
a tobie za zbedny offtop i wcinanie sie nie w swoj rewir - poza tym , kolega jak widac mu zrobil 3 ssy , a mozion jest adminem ktory zrobil ssy.. @ down , zraportowalem twoj post , nie tego kolesia naucz sie czytac dokladniej tematy
|
| |
| | #5 |
|
Offtopic ? Człowieku idź gdzieś niech ci tłumaczą. Jak mogę offtopować na w temacie którego wg. regulaminu nie powinno być ?. ach black przepraszam, to twój rewir. Ile płaci się za wstęp ? P.S Napisałem że ssy powinny byś spakowane, gdzie tu OT ? Człowieku idź raportować a nie prawisz morały jak prawiczek zastanawiający się czy to ta jedyna. Raportujesz chłopaka że nie spakował 5 ssów oraz nie zastosował wzór,a tu piszesz że zrobił 3 ssy admin. JAk to z tobą jest black ? |
| |
| | #6 |
| Wiek: 21
Admin odbanował, więc zamykam. Jednakże autor tematu dostaje warna za kompletne olanie wzoru. A reszta warn za OT. |
| |