| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #31 |
| Wiek: 21
| Odp: mapy
poczekajcie na koniec sesji mojej.. wtedy mapki wgram. przepraszam za tak długie oczekiwanie. |
| |
| | #32 |
| Wiek: 18
I co z tymi mapami... ?
|
| |
| | #33 |
| Wiek: 20
Mapki mogę wgrać bez problemu, tylko że nie mam zbytnio czasu szukać i wymyślać co wrzucić, także byłoby miło gdyby ktoś ogarnął coś w tym temacie i podesłał mi jakąś listę.
|
| |
| | #34 |
| Odp: mapy ---------- Wiadomość dodana o 19:41 ---------- NOWY MAPCYCLE ! cs_assault cs_office de_aztec de_cbble de_dust de_dust2 de_dust2002 de_dust2012 de_inferno de_perfect_inferno de_nuke de_nuke_rarea de_train awp_india de_cpl_mill de_westwood de_kabul de_tuscan de_lidl aim_crazyjump_lt2 aim_map awp_dust2 cs_apyload cs_citymall fy_snow scoutzknivez de_dust2x2 cs_alpin fy_pool_day de_russka wh_dust2 fy_dust2 fy_simpsons aim_ak_colt 1hp aim_map_usp |
| |
| | #35 |
| Wiek: 17
mam jeszcze taka propozycje aby dodaćfy_buzkill:-)
|
| |
| | #36 |
|
Mże coś z tego ? fy_snowflakes awp_metro wh_dust2 de_eldorado aim_aworld2k 1hp_he 1hp fy_iceworld fy_aztec fy_simpsons aim_ak_colt aim_map_v2 awp_long awp_secrets fy_dust2 aim_glock_arena I proponuje do tego zrobić tak , że po wyżej 11 osób serwer nie pozwala nominować bardzo małych mapek i na mapach fy apw i innych nie standardowych gramy po 10 12 minut a nie np 20 . . . |
| |
| | #37 |
I może frytki do tego ? WH_dust2 juz jest czytaj wyżej, a z mapkami poczekajmy niech sie wiecej osob wypowie
|
| |