| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 15
| Podanie Fix :D 1. Twój nick: Fix 2. Jak długo grasz na serwerze ?: Dwa tygodnie 3. Masz admina na innym serwerze ?: Nie 4. Dlaczego ty masz mieć admina a nie ktoś inny ?: Bo to ja składam podanie ![]() 5. Potrafisz pracować w grupie ?: Oczywiście 6. Co chcesz wnieść swoją osobą ?: Porządek na serverze, ponieważ często niema kogo wezwać kiedy ja gram, a wtedy zawsze się ktoś najdzie. 7. Ile masz lat: 16 8.. Masz konto steam ?: Oczywiście 9. Staż w cs: Około 6 lat, ale z przerwami. Teraz wróciłem na volt po rocznej przerwie. 10. Znajomość amxx: Ujdzie 11. Czy jesteś w stanie dołożyć 10zł przelewem (23zł sms) do serwera ?: Niema problemu 12. Kontakt gg: 40689958 |
| |
| | #2 |
| Wiek: 26
| Odp: Podanie Fix :D
jestem na TAK .... mamy taka sytuacje na serverze ze admini sa potrzebni a jest ich nie wielu admini na serverze ktorych widuje to kubson,luffy!!!...... jeszcze raz jestem ZA
|
| |
| | #3 |
|
Na tak głównie dlatego że często go widzę jak adminów nie ma.
|
| |
| | #4 |
|
taaaaak wielkie taaak:P
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 21
| Odp: Podanie Fix :D |
| |
| | #6 |
| Wiek: 18
Na Tak ! Często gra na serverze, ogarnięty
|
| |
| | #7 |
|
no prawda jest taka, ze co nie wejde na serwer to ten gosciu siedzi :-)
|
| |
| | #8 |
|
TAK! Ogarnięty, bardzo często na serwie pozytywnie nastawiony do Ludzi :P
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 21
| Odp: Podanie Fix :D Zostajesz przyjęty! Proszę uiścić opłatę (do wyboru):
Kod zwrotny wraz ze steam id i serwerem gdzie uzyskałeś zgodę na admina, proszę podać na PM lub GG: 2333616, do użytkownika 8ball1. Dane płatności SMS: SMS o treści vision.2278 na numer 91900 koszt sms 19zł bez VAT (23,37 zł z VAT) Dane do przelewu: Dane odbiorcy: Łukasz Kurczak 50 1020 5558 1111 1749 6070 0186 Tytuł: "Twój nick" admin volta |
| |