| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 | |
|
| Konkurs do wygrania L4D2. Ogłaszam Konkurs ! Oczywiście konkurs polega na robieniu reklam. Konkurs trwać będzie do 1 lutego do godziny 20:00, o tej godzinie zamykam temat i podliczam reklamy. Oczywiście w poście umieszczamy tylko reklamy, reklamy numerujemy i umieszczamy w jednym poście. Do wygrania Gra Left 4 Dead 2 ! ![]() Gra czeka u mnie w ekwipunku na Steam. Zwycięzca dodaje mnie do znajomych i po chwili dostaje jako prezent grę ! W grze nie tylko można przechodzić kampanię w ludźmi na wszelgiego rodzaju mapach ale są dla wytrwalszych mody takie jak: -Kontra -Przetrwanie -Poszukiwacz -Realizm oraz Tryb mutacji który jest zmieniany co tydzień za dużo by tutaj tego pisać o nim. *Minimum reklam wynosi 100 i aby konkurs wyszedł muszą być przynajmniej 2 osoby. | |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Konkurs do wygrania L4D2.
Jeżeli są w ogóle jakieś osoby zainteresowane konkursem niech się wypowiedzą a później w tym poście będą dodawały reklamy, ponieważ nie wiem czy jest sens oczekiwać.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
No Giero dales dosc duza minimalna ilosc, ktora moim zdaniem okaze sie zaporowa. Da sie znalesc 150 forow, w ktorych moznaby reklamowac server? A co dopiero, zeby byly minimum 2 osoby (przeciez reklamy nie beda mogly sie powtarzac)
|
| |
| | #4 |
|
No okej, to zmniejszam do 100.
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 21
imo tez duzo mozesz nagrode mi oddac