| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| ss'y jawasaki ! Twój nick w grze:jawasaki Data i godzina zdarzenia: 22.01.2012, 13:38 Opis całej sytuacji: Mapa de_inferno biegne do domku od tyłu po skrzynkach wide kolesia strzelam .Nie wiem o co chodzi wgl bo to juz 2 ban w ciagu 2 dni który dostałem nie słusznie.Ktoś przez mikro krzyknał ze "jawasaki na wh zapierd..." chwile poźniej ss'y i ban . Linki do ss'ów: Jawasaki.rar - download. Darmowy hosting plików. ImageShack Album - 5 images Post motywacyjny: Sz.P Luffy ![]() W zwiazku otrzymaniem bana chciał bym prosić o udbanowanie mnie, i nie posądzanie mnie o czitowanie.Od kiedy gram w cs'a ,a gram juz dosyć długo nigdy nie uzywałem czitów, i jakoś specjalnie mnie one nie kręcą.Miałem trochę przerwy w graniu ale teraz jak widać powoli się rozkręcam jak każdy mam słabsze lepsze chwile ale powoli wszystko nadrabiam.Nie jestem zadnym zerowcem który podnieca się headem i to przez posiadanie haxów.Lubię grać w cs'a i staram się to robić systematycznie, ale niekiedy nie moge ze wzgledu na szkołe, i obowiazki. Nie ogarniam co jest nie tak ze ciagle dostaje bana za nic poprostu za dobrą gre i tyle.Tak więc proszę o unbana poniewaz moim zdaniem dostałem go niesłusznie po raz drugi:/ |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: ss'y jawasaki !
3 ssy są identyczne. : ) jak to skomentujesz ? |
| |
| | #3 |
|
tak zostały zrobione mozesz sciaganc sobie pliki i zobaczyc ze zero modyfikacji
|
| |
| | #4 |
kod CRC na 3 ss'ach jest identyczny, czyli 3 ss'y to są kąpie jednego.
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 18
SSy Modyfikowane Nie ma UB |
| |
| | #6 |
Jak już 8ball1 napisał. I dodatkowo od kiedy SS"y robione przez admina mają w nazwie snapshot ??? W ostatnim temacie też takie miał, więc już wcześniej ściemniał. Piecyk. |
| |
| | #7 |
|
Nie no padne normalnie 3 ss identyczne a wczorajsze ss to co moze tez modowane. Jak mówie ze nic nie mam to nie mam skopiowane z cstrike wrzucone do folderu spakowane wrzucone na imageshack i na sendspace.pl.Nic nie modowane jestem czysty jak łza ![]() Bad day nie wiem od kiedy mi takie ss robi i w takiej nazwie zapisuje. |
| |
| | #8 |
skończ się ośmieszać : ) /zamykam |
| |