| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Kubson
1. Twój nick: KuBsOn 2. Jak długo grasz na serwerze ?: kilka miesięcy ![]() 3. Masz admina na innym serwerze ?: nie 4. Dlaczego ty masz mieć admina a nie ktoś inny ?: Mam nadzieje że będe dobrze pełnił funkcje admina )5. Potrafisz pracować w grupie ?: potrafię nawet dobrze mi to wychodzi ![]() 6. Co chcesz wnieść swoją osobą ?: porządek na serwie 7. Ile masz lat: 17 8.. Masz konto steam ?: mam 9. Staż w cs: 3 Lata 10. Znajomość amxx: Dobra 11. Czy jesteś w stanie dołożyć 10zł przelewem (23zł sms) do serwera ?: nie ma problemu raczej przelew jak już ![]() 12. Kontakt gg: 25645303 |
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: Kubson
Jestem Na TAK ! Często gra na servie i ogarnia.
|
| |
| | #3 |
|
oczywiscie, jestem ZA. Znam go z ffa, nie ma z nim problemu, kontakt bardzo dobry, przyjaznie nastawiony. A poza tym adminow na 4funie brak
|
| |
| | #4 |
|
na tak . ale zwiększ aktywność na forum .
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 23
| Odp: Kubson Dokładnie 1wszy post i podanie ? Z regulaminu kandydata "Czynny udział w życiu forum - szczególnie chodzi o odpowiadanie na skargi." Ja Cię nie znam ani z ffa ani z 4fun ale skoro Shoorty mowi że grałeś to ok. Masz moje tak ale tylko ze względu że brak adminów. Jak nie bedziesz się udzielał na forum i nie bedziesz sobie radził z adminem to będę za odebraniem. @btw ktoś na FFa ostatnio vote dojebał ![]() Pytanie : zmieniamy Odpowiedzi: ten szit dla camperów ? haha xD |
| |
| | #6 |
|
Fakt, forum jest obowiazkowe ale w tym przypadku moglibysmy zrobic wyjatek, adminow na 4funie brak. Na ffa gra czesto, uwazam, ze szansa mu sie nalezy:-) jak sie nie sprawdzi to zabierzemy mu adma i zdymamy go na te pare zł. ktore wplacil :P hehe |
| |
| | #7 |
| Wiek: 23
| Odp: Kubson |
| |
| | #8 |
| Wiek: 16
Kojarzę go z FFA jak się nie mylę... Tak...
|
| |
| | #9 |
|
Znam z ffa , tak !
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 21
| Odp: Kubson Zostajesz przyjęty! Proszę uiścić opłatę (do wyboru):
Kod zwrotny wraz ze steam id i serwerem gdzie uzyskałeś zgodę na admina, proszę podać na PM lub GG: 2333616, do użytkownika 8ball1. Dane płatności SMS: SMS o treści vision.2278 na numer 91900 koszt sms 19zł bez VAT (23,37 zł z VAT) Dane do przelewu: Dane odbiorcy: Łukasz Kurczak 50 1020 5558 1111 1749 6070 0186 Tytuł: "Twój nick" admin volta |
| |
| |