| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| affaiz\crush
1. Twój nick: affaiz\crush\marcelinka\beatka\(jaki wymysle taki jest) 2. Jak długo grasz na serwerze ?: nie pamietam poczatkow,lecz chyba ladne pol roku 3. Masz admina na innym serwerze ? noł łej[/COLOR] 4. Dlaczego ty masz mieć admina a nie ktoś inny ?: [COLOR="rgb(255, 0, 255)"]iz duzo osob mnie zna(milka nawet od dupy strony hihi ) wkurzajace dzieci z wh,aimem wchodza(pelno tego scierwa) a nie ma nie raz adma, a czesto gram,wiec zawsze sie przyda[/COLOR]5. Potrafisz pracować w grupie ?:[COLOR="rgb(255, 0, 255)"] taaa,nawet pracuje z grupą anonimowych depresantow:][/COLOR] 6. Co chcesz wnieść swoją osobą ?: [COLOR="rgb(255, 0, 255)"]hmmm... chce wniesc miesa armatniego na serwer [/COLOR]7. Ile masz lat: [COLOR="rgb(255, 0, 255)"]I'm HOT 16,lecz w tym skromnym roku 2012 11 marca mam 17 urodzinki [/COLOR]8.. Masz konto steam ?: [COLOR="rgb(255, 0, 255)"]jo,of course [/COLOR]9. Staż w cs: aj dont noł 10. Znajomość amxx: jo 11. Czy jesteś w stanie dołożyć 10zł przelewem (23zł sms) do serwera ?:[COLOR="rgb(255, 0, 255)"] yhy[/COLOR] 12. Kontakt gg: [COLOR="rgb(255, 0, 255)"]8532974(nie piszcie sprosnych rzeczy ).[/COLOR]---------- Wiadomość dodana o 22:16 ---------- cos nie tak wyszlo lecz sie doczytacie |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: affaiz\crush
Myślcie qrde. Może i u nas stoi od niedawna. Ale sam serwer już stoi jakiś czas. Więc sv_mozg 1. |
| |
| | #3 |
|
ale chyba kurwa podanie sklada na volcie wiec staz volty sie liczy do chuja czy nie?
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 23
Czy ty się dobrze czujesz ?? ja mam kurwa dekodera użyć żeby ten chłam przeczytać ?? za niechlujstwo nie za 3 posty / 1 warn nie ogolnie jak coś bedzie można przeczytać to mooooze jakies tak dostaniesz ale watpie |
| |
| | #5 |
|
Na Nie. Podania się przeczytać nie da, no i jeszcze 3 posty a jeden z nich to warn. To mówi samo za siebie.
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 21
o matko. z miejsca odrzucone. /c |
| |
| |