| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Podanie m0zIoN 1. Twój nick: m0zIoN 2. Jak długo grasz na serwerze ?: 1 Miesiąc 3. Masz admina na innym serwerze ?: Tak mam posiadam parę swoich serwerów 4. Dlaczego ty masz mieć admina a nie ktoś inny ?: Ponieważ jestem często Oneline i ogarniam posadę Admina 5. Potrafisz pracować w grupie ?: Tak potrafię grałem w klanach !! 6. Co chcesz wnieść swoją osobą ?: Porządek ogarnąć cziterów i nadzorować serwer 7. Ile masz lat: 14 (Rocznikowo 15) 8.. Masz konto steam ?: Tak Mam 9. Staż w cs: 2 lata w tym pół roku przerwy !! 10. Znajomość amxx: Znam prawie całego Amx (Nie znam na pamięć wszystkich Komęd żeby znać go na 100%) 11. Czy jesteś w stanie dołożyć 10zł przelewem (23zł sms) do serwera ?: sporadycznie ale myślę że mógłbym 12. Kontakt gg: 26290227 |
| |
| | #2 |
| Wiek: 26
| Odp: Podanie m0zIoN
nie podoba mi sie jego wiek ale coz to nie daje admina....!!!Czesto go widze na serverze mysle ze da sobie rade jak chce miec admina moze sprobowac na TAK |
| |
| | #3 |
|
Na serwerze widzę go często,gaduła i trzeba go czasem uciszyć ale omijając to jest ok,dużo pisał nie będę choć trochę za mało lat masz ja się jeszcze złapałem a potem wprowadzili że admin +16. Więcej zastrzeżeń nie mam......Jestem Na Tak!! |
| |
| | #4 |
| Wiek: 21
więc co z nim robimy ? Milka sprawuje się wspaniale Xd a jak go polecają to może i się sprawdzi. |
| |
| | #5 |
| Wiek: 21
dobra, po burzliwych obradach z Arnoldo podanie przyjmujemy ![]() witamy w szeregach Volty ! Pamiętaj - liczymy na Ciebie ! odezwę się do Ciebie na gadu. /c |
| |