| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| haslo na nick
witam chce byscie zalozyli mi haslo na nick poniewaz gdy nie gram ktos gra na moim i psuje mi ranking. Mgr.crUsh(w@r'!aT) serwer 4FUN ![]() jak cos to gg 8532974 czy 797557977 lub bezposrednio na serwerze:] |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: haslo na nick
Pępek świata jesteś? Ty 'chcesz'?!. Może jakieś 'proszę' czy zapytanie czy istnieje taka możliwość. Też bym chciał wiele rzeczy, ale nie mam. |
| |
| | #3 |
|
hahaha, po pierwsze ogar troszke po 2 pisze sie o tym do H@ servera na priva a nie zeby sobie posty nabijac, po 3 chciec a moc to 2 rozne rzeczy |
| |
| | #4 |
| Wiek: 26
tak jak piszesz kajakiem... zdalo by sie jkos ladnie to ujac
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 18
Kup steam i po problemie. I na GG nikt do ciebie nie bedzie pisac czy laskawie chcesz hasło. |
| |
| | #6 |
|
Ej czy wy musicie naskakiwać na każdego który coś napisze inaczej, w szczególności pnowned. Napisać mu i wyjaśnić to nie problem, spójrz na siebie jakie kiedyś kretyńskie pytania zadawałeś. Sobą tylko ludzi stąd wypierdalacie niż zachęcacie do gry. |
| |
| | #7 |
| Odp: haslo na nick Na pewno nie pisałem że chce admina i jeśli chcecie piszscie mi na gg...
|
| |
| | #8 |
|
Kto tu mówi o nicku ? On chce rezerwacje nicku, gdzie ogółem to jest normalna rzecz. |
| |
| | #9 |
| Odp: haslo na nick |
| |
| | #10 |
| Wiek: 21
rezerwacja nicku jest na 4funie zbędna. poza tym baza MySQL na HostVision działa tylko na localhoście, nie ma możliwości łączenia się z zewnątrz... dlatego trzeba by było wykupywać dodatkową bazę na innym hostingu, gdybyśmy chcieli połączyć się z bazą Nicków przez WWW (co jest niezbędne gdy chcemy usunąć jakąś rezerwacje nicku) a mi się nie widzi bawienie się w takie coś dla jednej osoby ![]() a ten cały OffTop na górze jest po prostu śmieszny i gdybym miał możliwość to poleciałyby dla Was warny xd /zamykam |
| |