| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
|
| | #1 |
|
| Film reklamowy serwera 4Fun sieci Volta-sq.pl
Witam...jeszcze gdy serwer był pod opieką bosmańskiej sieci został zaproponowany pomysł nagrania takiego reklamowego filmu promującego nasz serwer i ja bym chciał wznowić ten pomysł miało być 10 osób do nagrania tego czyli 5 osób w jednym Team'ie,zgłosiło się trochę osób do stworzenia tego. Więc ja bym chciał zrobić coś z tym pomysłem osoby chętne do wystąpienia czy też do nagrania (i jeszcze do obrobienia tego) całej dziejącej się akcji na serwerze prosił bym o napisanie w tym temacie chęć zagrania w tym przedstawieniu.Ja oczywiście zgłaszam swoją osobę do uczestnictwa i użyczenia swojego skila w nagraniu.. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 26
| Odp: Film reklamowy serwera 4Fun sieci Volta-sq.pl
a no faktycznie bylo o tym pisane na poprzednim forum i z checia wzial bym w tym filmiku czy jak to nazwiecie udzial |
| |
| | #3 |
|
No to tak mój kolega Fuuu! który ma admina na naszym 4funie zgodził się za moja prośbą że nagra całą akcję w prostym językiem mówiąc nagra film pozostaje jeszcze kwestia obrobienia tego ja programu nie mam a w Windows Movie Maker myślę że nie ma tam robić jesli by ktoś miał czy posiadał i był by chętny do obrobienia tego surowca to prosił bym o kontakt ze mną czy na gg czy na PW. Oczywiście proszę zgłaszać się dalej( mile widziani byli by oczywiście nasi admini!!) prosił bym także naszą administracje o występ myślę o zaproszeniu dwóch panów pana Łukasza(8ball1) i pana korzen"ia którego imienia nie znam |
| |
| | #4 |
| Odp: Film reklamowy serwera 4Fun sieci Volta-sq.pl ![]() To kiedy nagrywamy ten filmik ???? |
| |
| | #5 |
| Wiek: 18
Mogę wstępnie wyrenderować film do 20 min i skompresować. Co chcesz na tym filmie w programie zrobić. |
| |
| | #6 |
|
Chodzi o jakieś ciekawe przejścia itp. bo z tego co się dowiedziałem ze w Windows Media Maker'ze nie warto nic robić jak już to takie polecane programy to Sony Vegas, Corel (nie pamiętam nazwy) a jak by ktoś miał "Adobe After Efect" to ja bym był w siódmym niebie!! hymm.. film można nagrać (tak myślałem o chwilowym zamknięciu serwera i na spokojnie to porobić wszystko) tylko mój drogi PomaranczQ za mało ludzi jak na razie jest |
| |
| | #7 |
to moze jakas rekrutacje zrobimy kto by chcial wziac udzial w tym ze filmiku....!!!
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 21
oczywiście ja też będę :P jakiś scenariusz ? |
| |
| | #9 |
|
scenariusz jest taki...potrzeba nam 10 osób po 5 w jednym team'ie wraz z PomaranczQ doszliśmy do wniosku że można by było zrobić tak 5 naszych adminów i 5 zwykłych graczy oczywiście Steam. Serwer tak czy inaczej trzeba by było zamknąć na jakiś czas.
|
| |
| | #10 |
|
ale trzeba się będzie strzelać? jak tak to wchodzę |
| |
| | #11 |
| Wiek: 21
no będzie na pewno coś ze strzelania Xd może jakieś fejk skany ? tzn takie upozorowane :P hehe
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 9
| Odp: Film reklamowy serwera 4Fun sieci Volta-sq.pl |
| |
| | #13 |
|
JA JESTEM CHĘTNY !! ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #14 |