Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku.

Odsłon tematu: 847  
Stare 26-12-11, 10:16   #1

Propozycje zmian na [4FUN'ie]

Doszły mnie słuchy, że coraz więcej ludzi narzeka, że nie ma nowości żadnych na serwerze, że nie działam w żadnym kierunku, aby ulepszać naszego 4funa.

Dlatego otwieram temat dla tych "odważnych", aby podsunęli mi pomysły zmian, uaktualnień obecnych pluginów, bądź propozycją nowych. Dobrze by było żebyście swoje przemyślenia poparli linkiem z tym pluginem, który chcielibyście widzieć na serwerze.

ps. Jak już coś chcecie napisać, to proszę Was - niech to będą przemyślane pluginy, które w żadnym stopniu nie będą się wykluczały lub powielały z obecnymi na serwerze

Stare 26-12-11, 11:29   #2

Efix

Odp: Propozycje zmian na [4FUN'ie]

1. Noże, tak jak chyba Bad Day wspomniał można na nożu latać w czasie freezetime.
2. Jeżeli zostajesz sam na sam z przeciwnikiem, możesz wyzwać go na noże.
3. System Betowania - zostajesz sam na sam możesz postawić na któregoś z graczy
4. VIP - Jest to serwer 4FUN, wiec można było dodać VIPA (np. za zabicie dostaje 15 hp, za HS 30, darmowe granaty itp)
5. Dodanie rang BF2, można też właczyć żeby odznaki działały (chociaż tego nie lubie)
6. Ruletka czyli że co 120 sekund możesz wpisać "/ruletka" i możesz wygrać kasę lub przegrać albo wygrać fraga lub stracić, bądź wygrać hp lub stracić itp
7. Plugin Przeproś - przeklniesz - musisz przeprosić, jak dużo będziesz klną to automatyczny ban
8. Podnoszenie pieniędzy - Gdy kogoś zabijemy wypada mu kasa i możemy ją wziąć.
9. Kampienie - plugin który robi czarny monitor jak ktoś kampi
10. Plugin który sprawdza czy masz 32 bity (test)

TO SĄ TYLKO PROPOZYCJE, Wiadomo że nie warto dodawać wszystkich (np. 3 i 2 razem)

Stare 26-12-11, 11:42   #3

beser

Mógłbyś zwiekszyć HPK do ok 120 Korzeń mnie zaprasza na 4fun a tu lipa, ping 104 i boom kick

Stare 26-12-11, 16:30   #4

Bad Day

Proponuję zamianę jednego pluginu na ten
Bo teraz jest tak, że można skanować przez ściany i widzi się, czy przeciwnik odstaje obrażeń.
Edoc pomógł ten post.

Stare 26-12-11, 17:04   #5

*Muffin*

Cytat:
Zamieszczone przez Bad Day Zobacz posta
Bo teraz jest tak, że można skanować przez ściany i widzi się, czy przeciwnik odstaje obrażeń.
Macie odpowiedź czemu mnie na 4funie nie ma, usuńcie to wh.

Stare 26-12-11, 17:24   #6

Cytat:
Zamieszczone przez Efix Zobacz posta
1. Noże, tak jak chyba Bad Day wspomniał można na nożu latać w czasie freezetime.
4. VIP - Jest to serwer 4FUN, wiec można było dodać VIPA (np. za zabicie dostaje 15 hp, za HS 30, darmowe granaty itp)
5. Dodanie rang BF2, można też właczyć żeby odznaki działały (chociaż tego nie lubie)
6. Ruletka czyli że co 120 możesz wpisać "/ruletka" i możesz wygrać kasę lub przegrać albo wygrać fraga lub stracić, bądź wygrać hp lub stracić itp
7. Plugin Przeproś - przeklniesz - musisz przeprosić, jak dużo będziesz klną to automatyczny ban

TO SĄ TYLKO PROPOZYCJE, Wiadomo że nie warto dodawać wszystkich (np. 3 i 2 razem)
Wszystkie są dobrymi propozycjami. Ale 9 pkt. mi się wydaje zbędny bo to zawsze drażni i denerwuje xD

Stare 26-12-11, 17:28   #7

pomaranczq

Zamieszczone przez Efix
6. Ruletka czyli że co 120 możesz wpisać "/ruletka" i możesz wygrać kasę lub przegrać albo wygrać fraga lub stracić, bądź wygrać hp lub stracić itp
fajne pluginy ale jeszcze mozna by bylo dodac ruletke chyba wiecie o co chodzi z ruletko pewnie sie spotkaliscie na nie jednym z serverow 4Fun'a

Stare 26-12-11, 17:29   #8

pomaranczq

dodal bym jescze ruletke

Stare 26-12-11, 17:56   #9

Efix

Cytat:
Zamieszczone przez Efix Zobacz posta
6. Ruletka czyli że co 120 sekund możesz wpisać "/ruletka" i możesz wygrać kasę lub przegrać albo wygrać fraga lub stracić, bądź wygrać hp lub stracić itp

Stare 26-12-11, 18:58   #10

Luffy93

Cytat:
Zamieszczone przez Bad Day Zobacz posta
Ja bym zostawił to tak jak jest, server 4 fun musi miec taki plugin zeby było widac ile zabrałeś HP przeciwnikowi nie widziałem servera 4fun zeby tego nie miał , bez tego to nie server 4fun a komu to nie pasuje niech idzie na server FFA

Stare 27-12-11, 09:25   #11

pomaranczq

W Ruletce Znajdowało by się jesli taka mozna by bylo wgrac to tylko 1 przyklad z wielu

-podwójne skoki (na całą mapę już)
-zmniejszona grawitacja (po naciśnięciu "e" przestawało działać !)
- 2x silniejsze ammo (3 rundy)
-Rakieta (lecisz do góry i giniesz)
- Slap od 20-80 dmg
-Szybkie Bieganie (ale tylko z bronią w ręku trwa to 1 rundę)
-ciche bieganie (przez całą mapę wcale cię nie słychać nawet jak biegasz.)
-najlepsze umiejętności (ciche chodzenie,szybkie bieganie,m4/ak,podwójne skoki)
-cichy zabójca (dostajesz AWP i ciche bieganie)
-Dopływ Gotówki (od 2500 do 8000)
-Zabranie gotówki (od 1000 do 5000)
- Dostałeś AK
- Dostałeś M4
-Goło i Wesoło (tracisz wszystko co masz prócz noża)
-Ninja (masz 50hp bez kevlara ale za to wysoko skaczesz nie widać cię prawie wcale)
-1,2,3 Teleport Dostajesz Ty (Dostajesz Tp Na Resp CT/TT na początku rundy)
-Skazany Na loss (1500hp i Tylko nóż nie można podnieść żadnej broni)
-Jarasz się (palisz się aż do śmierci !)
-Rambo (masz m249 co 5 sec granata)
- twoje hp zmalało (tracisz 65hp)
-otrzymałeś troszkę hp (dostajesz 50+ hp)
- nie skończone ammo (trwa do końca mapy)
- jesteś w zakopanym (jesteś zakopany na kilka sekund)

Stare 27-12-11, 09:27   #12

1. Pytałem się wśród znajomych o naprawę tego bugu, ale jak na razie zero odzewu od nich, jak i od ludzi z amxx.pl --> Knife Mod - AMXX.pl: Support AMX Mod X

2. Pojedynek na noże mogę wrzucić.

3. Mogę link do tego pluginu ? Bo nie wiem jak się nazywa :P a coś google mi nie wyszukuje

4. VIP - Po wejściu na serwer pojawi się MENU z wyborem: "Gracz Normalny", "Gracz VIP". Gdy wybierze się "Gracz VIP" to będzie się otrzymywać: darmowe HE co rundę, darmową kamizelkę oraz hełm, defa co rundę jeśli jesteśmy w CT, oraz slota. Myślę, że dawanie kasy lub HP za zabicie kogoś jest przesadą.. Jest to w dużym stopniu nie sprawiedliwe względem osób co nie posiadają VIPa.

5. Zamiast BF2, wolałbym raczej wrzucić to --> Medale + Ranking - AMXX.pl: Support AMX Mod X
Co o tym sądzicie ?

6. Ruletka moim zdaniem jest całkowicie do bani ! To jest bardziej klasyczny [4FUN] a nie z bajerami z kosmosu :P

7. Zbędne. Każdy przeklina w złości, chodzi bardziej aby wulgarnie nie odnosić się do siebie, ale po to już są admini.

8. O to chodzi ? --> Podnoszenie pieniędzy - AMXX.pl: Support AMX Mod X

9. Zbędne. Jedynie wkurwia Xd

10. Zbędne. Większość nie będzie wiedziała o co chodzi. Bardziej to nadaje się na serwer TP.

Stare 27-12-11, 10:11   #13

Efix

1. wiem że tak było na War3, ale naprawili.
3. Last man bets - AMXX.pl: Support AMX Mod X
5. to z medalami w top15 to zajebi**** lecz ja wolałbym żeby bylo jeszcze pokazane zabicia (jak w bf2)
8. tak

Stare 27-12-11, 10:37   #14

1. Jakoś to się naprawi
3. No to typowanie kto wygra rundę też mogę wrzucić
4. Dodam, ze VIP jest w sumie unikalny, bo robiony na zamówienie i w sieci tego nie ma Te w sieci są bez MENU, oraz z przesyconą ilością dodatków.
5. BF2 na pewno odpada - to już jest zupełnie inny mod, nawet jak nie włączy się mocy.
Wypowiadajcie się o tych medalach + ranking.

I ogólnie prosiłbym o więcej postów na temat co mam wrzucić, a co Wam się nie podoba Każdy głos się liczy.

Stare 27-12-11, 11:37   #15

ementy

Prośba o wywalenie de_dust2_christmas , ponieważ jest bug i można wpaść pod mapę...

Edit. Nie wiedziałem gdzie napisać...