| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #31 |
| Wiek: 26
| Odp: Propozycje zmian na [4FUN'ie]
to jak z tymi mapkami ? wrzucasz ball aim'y ???
|
| |
| | #32 |
| Wiek: 21
najebałem się i mam wyjebane xd hehehehehehehhe
|
| |
| | #33 |
o boże...co ja pisze ? ![]() z tym bugiem na nożu podczas freezetime nikt nie może sobie poradzić, albo po prostu nikomu nie chce się tego naprawić. dziś lub jutro dodam:
|
| |
| | #34 |
podziwiać zmiany na 4FUN'ie : ) jeśli znajdziecie jakieś bugi, natychmiast je zgłaszajcie w tym temacie. |
| |
| | #35 |
|
z tego co widzialem to tylko VIP dziala tzn na poczatku gry wyswietla 1) Gracz Normalny 2) Gracz VIP Podnoszenie pieniedzy - nie dziala System glosowania - nie wiem Noze - Nie wiem |
| |
| | #36 |
To VIP na pewno działa. Podnoszenie pieniędzy wrzuciłem z linku który podałeś, więc nie wiem czemu nie działa. System głosowania działa, tylko trzeba mieć kasę : ) Bug z nożem nadal jest, gdyż nikt nie chce lub nie potrafi tego naprawić. |
| |
| | #37 |
Plizz, chyba, że tak ma zostać, bo jeszcze żadnej odp. do tego nie było. Noże widzę, że działają, w sensie brak freezetime i git. Małe info co się pojaiwa "Zmiana nazwy serwerowni ...", raczej powinno być "Zmiana serwerowni ...", czy coś innego, bo "My" nie zmienialiśmy nazwy ![]() Czy menu dla Vipa na wejście musi być ? Tzn. czy od razu nie może przypisywać Vipa do danego gracza, a rezsta normalnie ? Niby 1 kliknięcie dużo nie zmienia, ale czy konieczne ? Czy jest plug od interpu ? No i te mapki z innego tematu, czy można ? Choć nie gram nocek/rano to chyba tam mniej ludzi gra. |
| |
| | #38 | |||
| Odp: Propozycje zmian na [4FUN'ie] Cytat:
![]() Nie dało rady inaczej, więc trzeba było znaleźć inne rozwiązanie ![]() Cytat:
Cytat:
Jest i działa. Na dniach pewnie coś małego wrzucę. | |||
| |
| | #39 |
| Wiek: 19
| Odp: Propozycje zmian na [4FUN'ie] Hahaha, oj Łukasz. ![]() Proponuję usunąć plugin rozgrzewkowy, ponieważ wydaję mi się on zbędny, chociażby przez to, że podczas tej rozgrzewki prawie połowa fps spada i strasznie ścina. A co za tym idzie, większe obciążenie dla amxx i dyskomfort w grze. Pzdr. |
| |
| | #40 |
| Wiek: 18
Zgadzam się z Ryjem |
| |
| | #41 |
| Wiek: 17
ew. Zmienić na inna bo taka rozgrzewka to pistoletówka:-)
|
| |
| | #42 |
| Odp: Propozycje zmian na [4FUN'ie] |
| |
| | #43 |
|
Wymuszenie interpu (ew wybór od 0.01 do 0.03) i rate'ów... Irytujące jest że statystycznie na 10 graczy 8 nie ma ciała, o głowie to już nie wspominając. Jakimś hajtem nie jestem, ale nawet widać to na tym że jakiś gracz jest afk na respie, podchodzę do niego z odległości metra strzelam w głowę z ak47 i nic (parę pojedynczych strzałów) I ruletki żadnej nie wgrywać, wiem z doświadczenia że się robi syf, jakieś moce typu przenikanie przez ściany, niezwykła moc, że jednym strzałem zabijasz natychmiastowo itp. |
| |
| | #44 |
| Wiek: 18
NIe będzie żadnej ruletki a co do interpu to sie nie zgadzam z tobą takie banie wchodzą na 4fun ze masakra |
| |
| | #45 |
| Wiek: 16
Niestety nie działa podnoszenie pieniędzy, nie wiem, czy nie działa, czy usunąłeś BALL .betowanie działczy, git. Ja bym od siebie dodał odgłosy hostów, na mapach cs_, wiecie o co mi chodzi. )Pozdrawiam! |
| |