| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
|
| | #1 |
|
| Mapy do wyrzucenia i do dodania! Diablo
Aktualne mapy:
Linki oczywiście do nich ze screenami. Reszta niech się wypowiada czy warto usunąć i czy warto dodać.
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Mapy do wyrzucenia i do dodania! Diablo
Gadaliśmy dziś z Razjelem i uznaliśmy, że brakuje 1-2 map typu fy_ FPSBANANA > Maps > Counter-Strike > Fight Yard > fy_snow_dew Moja propozycja. |
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
tak. Dokladnie . Moze jakies ten ... takie no fajne . Dobre na diablomoda . !
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 19
de_cpl_fire cs_school de_alpha de_mansion_tropic Moim zdaniem do wypieprzenia. Nie są grane |
| |
| | #5 |
|
de_cpl_fire cs_school de_alpha de_mansion_tropic Wyrzucone! fy_snow_dew de_plaka de_pasta de_scud de_sunny Wgrane! |
| |
| | #6 |
|
Za mało jest moim zdaniem map fy_ więc oto moja propozycja: FPSBANANA > Maps > Counter-Strike > Fight Yard > fy_pool_aks |-| FPSBANANA > Maps > Counter-Strike > Fight Yard > fy_snow_dew > Screens +1 de_ FPSBANANA > Maps > Counter-Strike > Bomb/Defuse > de_eldorado (Coś mi się jebie i nie robią się odstępy ...)
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 16
de_best cs_church de_mansion_tropic cs_ncruins de_cpl_fire Raczej do wyrzucenia. W ogóle nie grane. PS. Dzięki za fy_snow-a |
| |
| | #8 |
| Wiek: 18
fy_pool_day tylko też trzeba by było zablokować na niej ninie można by też dodać scoutzknivez3 |
| |
| | #9 |
| Wiek: 21
de_perfect_inferno de_perfect_inferno RC - Nieoficjalny polski support AMX Mod X de_westwood_big http://volta-sq.pl/archiwum-214/3688...twood_big.html (archiwum ;P) de_dust_long ta mapa chyba już jest na FFA |
| |
| | #10 |
|
popronuje dodac mapy te nozowe np 1hp czy 35 hp
|
| |
| | #11 |
Te mapy nie przejdą na pewno. Bo to bez sensu są, nie na ten mod, a poza tym niektóre klasy miałyby przewagę, bo mają grawitę lub wykradają hp itp. Na takich mapach jerycho by nie miało sensu :P |
| |
| | #12 |
Przypomnienie. Czy mogą być te mapy co podałem ? Dawajcie dalej propozycje !!! |
| |
| | #13 |
|
Ja byłbym skłonny ku temu, aby przejrzeć znane mappacki i dodać nowe mapy, a nie remake remake'a.
|
| |
| | #15 |
| Wiek: 20
na de_lidl grałem ale ta mapa mi sie tak średnio podoba wolałbym de_tesco i tamtą cala resztę ;D
|
| |
|
| Tagi |
| diablo, dodania, wyrzucenia, mapy |