| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #16 |
| Wiek: 26
| Odp: l!v3 na admina
jak mozesz grac od poczatku servera 4Fun jak ja Ciebie na nim nie widzialem ani razu... tym bardziej ze jestem tam administratorem a server nalezal do sieci bosnama wiec nie obracaj kota ogonem |
| |
| | #17 |
| Wiek: 17
Głosy nieuzasadnione, bądź niewystarczająco uzasadnione nie będą liczone "TAK" nie wystarczy... |
| |
| | #18 |
|
Mialem jeszcze nick viS!n i HoK'
|
| |
| | #19 |
| Wiek: 18
Grałem parę razy na 4fun i zawsze na niego trafiałem . Nie znam go jako osoby, ale jak gra to czemu nie? Tak |
| |
| | #20 |
|
Na Nie...na serwerze widziałem cie tylko raz dnia 22.12.2011 a poza tym to ślad po tobie zaginął.
|
| |
| | #21 |
|
hmm...moze nie zwrociles uwagi na mnie bo ja Ciebie widzialem kilka razy i nie tylko 22.12
|
| |
| | #22 | |
| Wiek: 18
| Odp: l!v3 na admina Cytat:
| |
| |
| | #23 |
|
Jestem na tak, skoro gra 2 miesiące to wystarczy. Matrix czy ty grasz na Volcie już często ? Bo nie sądze. Jestem na tak ponieważ odpowiada mi jego wiek, staż w CS, znajomość AMX oraz co najważniejsze nie jest tępym dzieciakiem. TAK |
| |
| | #24 |
| Wiek: 9
| Odp: l!v3 na admina |
| |
| | #25 |
| Wiek: 16
nie, spam bo mu się admina chcę..
|
| |
| | #26 |
| Wiek: 20
Również jestem na NIE: 1. Spamuje po forum głupotami 2. Wciska kit, że gra od początku istnienia 4fun - szkoda że admini tego serwera mówią, że albo go nigdy nie widzieli, albo natknęli się na niego tylko kilka razy - bardziej dla mnie liczy się w tej chwili ich opinia. 3. Poza tym nie wierzę mu na słowo, że gra 2 miesiące na Volcie, bo nigdzie go nie widziałem, a na forum zarejestrował się dopiero wczoraj :| Rozumiem, że serwer potrzebuje teraz adminów, ale nie powinniśmy brać byle kogo i wierzyć na słowo we wszystko co napisze w podaniu. A w tym wypadku sporo rzeczy się nie zgadza... |
| |
| | #27 |
| Wiek: 21
Ja Cię kojarzę z nicku viS!n, ale zaufam adminom którzy są praktycznie od samego początku istnienia 4funa i ostatnimi czasy grają tam więcej ode mnie. Dlatego podanie na dzień dzisiejszy będzie odrzucone, ale nie zabieram Tobie szansy. Pograj na 4funie przynajmniej z 2-3 tygodnie, po udzielaj się kreatywniej na forum, a wtedy na pewno wszyscy będą na TAK. /c |
| |