| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 20
| Nowy Serwer 4FUN!
Z dniem dzisiejszym do naszej sieci dołącza serwer 4FUN. Serdecznie zapraszam wszystkich Voltowiczów do gry na nim |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Nowy Serwer 4FUN!
Jasne będę na nim grał , ale skoro to 4fun to proponuje : 1.Dodać ruletka która będzie lossowała dobro i zło , to oznacza że będziemy do wygrania mieć różne rzeczy takie jak : 1.Przechodzenie przez ściany 2.Slap 99 hp'owy 3.Kick 4.1000 HP 5.Auto Lama 6.16$ I wieele wiele innych Proponuje też dodać iż to serwer z 4fun to jakieś śmieszne odglosy np Rampam pam Jacek padł buahahah ITP . Proponuje też dodać takie coś jak czapki mikołaja wyglądy mikołaja dla vip czyli : Gdy ktoś jest w ct i ma vipa to ma niebieskiego mikołaja i tak samo z TT Proponuje też dodać Kaktus'a który by wyskakiwał 5x na rundę coś w podobie miny Przecież to 4FUN ~!~ ~!~~!~ ~!~ ~!~~!~ ~!~~ ~.!.~ |
| |
| | #3 |
kreatywny chłopaczek z Ciebie Alberos ![]() W końcu 4fun po naszej stronie |
| |
| | #4 |
| Wiek: 16
Właściwie różne rzeczy po ruletce jak Zeus i inne sprawy są fajne, kiedyś to gdzieś widziałem. Ale to już będzie zbyt '4fun' chyba.
|
| |
| | #5 |
Większość z nas nie wie jeszcze co tak na prawdę jest na naszym 4funie. Niedawno reinstallowałem cs'a to może już nie będę miał tego buga z łączeniem się na ten właśnie server |
| |
| | #6 |
| Wiek: 18
Miło, że dołączył ![]() Ruletka na 4fun zawsze mi się podobała |
| |
| | #7 |
| Wiek: 21
a moim zdaniem wszelkie inne dodatki będą działać na niekorzyść serwera, bo po prostu będzie przesyt pluginów.. : ) ale pomyślę nad czymś nowym. |
| |
| | #8 |
|
Miło, że pojawiło się jakieś info co każdy z SQ o tym sądzi, ale mniejsza z tym |
| |
| | #9 |
| Odp: Nowy Serwer 4FUN! http://volta-sq.pl/propozycje-forum-...-strona-4.html http://volta-sq.pl/propozycje-forum-...-strona-2.html + ze 4 tematy w dziale H@ i dyskusja na temat warunków dołączenia. Więc skończ pierdolić, że nic nie było mówione i jak zwykle "biedne SQ" nic nie wiedziało i "źli H@" podjęli decyzję za plecami wszystkich, bo widzę że po raz kolejny szukasz dziury w całym. Spójrz w jakiej jesteśmy obecnie sytuacji i pomyśl 5 razy zanim następny raz się do czegoś przywalisz. |
| |
| | #10 |
Korzeń po papie mu !
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 21
Witam. Życzę udanej współpracy i dalszego rozwijania się serwera. A mówiono, że SQ to nic takiego [pomyłka], ale jak co do czego przyjdzie, to SQ ma wszystko wiedzieć :f |
| |
| | #12 |
|
Także popieram wypowiedz 8ball1 za dużo pluginów na raz chcecie dawać a gdy jest tego za dużo nie da się grac tak jak jest tera jest w sam raz i ja nic bym nie dodawał |
| |
| | #13 | |
| Odp: Nowy Serwer 4FUN! Cytat:
Obecny stan serwera jest jak najbardziej satysfakcjonujący | |
| |
| | #14 |
|
No to ja wiem ja tylko uświadamiam pewne fakty |
| |
| | #15 | |
| Wiek: 9
A ja mam pewne wątpliwości co do tego serwera gdyż jak się dowiedziałem dziś: Cytat:
| |
| |