| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Nowy serwer, głosowanie
Piszcie tutaj propozycje jakiego moda byście chcieli na nowym serwerze. Do wyboru są jedynie mody, które ISTNIEJĄ lub SAMI JE NAPISZECIE ![]() Jaki serwer? Gamesnet Warszawa Wersja: MAX Gra: Counter-Strike 1.6 Sloty: 22 Czekamy na propozycje! Do wyboru:
Czekamy! |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Nowy serwer, głosowanie
Deathrace |
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
Superhero mod nic dodac nic ujac strasznie malo albo wgl nie ma polskich serwerow SuperHero a wiem ze ludzie bardzo lubia ten mod , wystarczy dobrze rozreklamowac i git bedzie
|
| |
| | #4 |
|
| Odp: Nowy serwer, głosowanie Na 22 sloty , dajmy spokoj sobie z super hero. Aktualnie super jedziemy z oplatami i prawdopodbnie ja bede mogl wykupic , sie troche zlozy i sie zrobi ;p
|
| |
| | #5 |
|
Marnować porządny serwer na deathrace? No way... 1. Jest sporo slotów 2. Są dobre pingi I trzeba te potencjały wykorzystać!!! |
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
To przecież Ci pisze propozycje ********** pomysłem jest SuperHeroMODew. ZombieMOD... |
| |
| | #7 |
|
Wybieram ostatnią możliwość;p A tak serio to moze być ZOMBIEEEEE MOOODDD Fajnie się grało |
| |
| | #8 |
| Wiek: 16
Zombie mod z pewnością nie, chyba, że ja tak myślę. Zombie Swarm by można było spróbować. Poza tym soccer jam ale to za dużo slotów na to |
| |
| | #9 |
| Wiek: 20
Ostatnio szukałem serwera z bleach mod'em i nic nie znalazłem, może taki mod dobrze zareklamowany miałby dużo zwolenników?
|
| |
| | #10 |
|
Ultimate war3 war3x war3 +shopmenu3 a na 1s1k np deathmatch lub przenieść diablo na lepszy host |
| |
| | #11 |
|
noo UWC3 mógłby być. Mało polskich serwerów z tym modem jest. A jeżeli są to są słabe , bo mało ludzi ... grałem kiedyś na takim cft-sq , to na początku kupa ludzi była, ale potem się wykruszył serwer i teraz ciągnie na 5 graczach. |
| |
| | #12 |
| Wiek: 20
deathmatch
|
| |
| | #13 |
|
Chyba najlepsze co może być to UWC3 ale można by było przetestować i przenieść serwer war3 na gamesneta, a na obecny wrzucic uwc3 dlatego że bardzo często na 1s1k wyskakuja błędy steamticket. administracja dowiedzialaby się czy to wina hostingu czy samego moda. |
| |
| | #14 |
|
Wc3 nigdzie nie przenosimy. Ja już widzę aktualnie kilka pustych UWC3 nawet polskich...
|
| |
| | #15 |
| Wiek: 16
Surf? Dm + HS? |
| |
| Tagi |
| glosowanie, serwer, nowy |