| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Serwer jest niedopracowany
Witam Jak w temacie wczoraj dokonałem rezerwacji nicku z serwera mianowicie wpisałem rezerwacja później podałem nick następnie hasło i zaakceptowałem, lecz CO!! dziś wchodzę na serwer sobie pograć i nie mam żadnego pokemona ktoś sobie wszedł na mój nick który takowy miał być już zarezerwowany i zabezpieczony hasłem.Więc wiem w 100% że nie jest to moja wina ponieważ dokonałem rezerwacji i powinna być ona wykonana.Więc RAKU wiem że masz taką możliwość wejść w logi i sprawdzić kto z jakiego nicku ukradł mi pokemony i byłoby to uczciwe abyś mi je zwrócił i dokładnie w jakimś temacie opisał jak dokonać rezerwacji która na 100% będzie działać skoro zależy CI na graczach bo wiem ze nie da jednej osoby zginęły pokemony. Z Poważaniem DeviL P.S nie wiem po co ta rezerwacja na nick pokemonów nie lepiej było zrobić to na IP. Proszę o nie spamowanie w tym temacie tylko wypowiedź adminów i H@ serwera |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Serwer jest niedopracowany
To nie jest dzial do skarg i jest wzor.
|
| |
| | #3 |
|
| Odp: Serwer jest niedopracowany
Ip większość osób ma zmienne, po drugie - rezerwację nicka musi zatwierdzić ADMINISTRATOR (Raku). Poza tym serwer ma min 5graczy cały czas i wątpie by ktoś wszedł na Twoje konto, zgadał się z kimś że przerzuci mu pokemony i się podzielą łupem Jest blokada zmiany pseudo, a dodatkowo inni gracze kontrolują oszustów!
|
| |
| Tagi |
| niedopracowany, serwer |