| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 9
| O co chodzi Bad Day? Może jest to i zły dział, ale jakbym dał w innym to by miał każdy w dupie, jak zawsze, a tak to jest "na widoku". Ostatnio zraportowałem 3 prywatne wiadomości, gdyż naruszały regulamin forum, a jak się później okazało raporty zostały usunięte, a powód był taki:"Te wiadomosci nazywają się Prywatne Wiadomości.". W takim razie mam pytanie, po kiego chuja jest idea raportowania? Najlepiej wyłączyć możliwość raportowania prywatnych bo są prywatne, a niech jakieś gówna będą mnie wyzywać i czuł się fajny bo co mu zrobię skoro jest to "prywatna wiadomość"? Albo zajmiecie się raportami, albo usuniecie opcje raportowania |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: O co chodzi Bad Day?
100% racji pyrawatne to prywatne, jezeli Ci tak bardzo na tym zależy to usuńcie ten raport ...
|
| |
| | #3 |
|
najlepiej niech zrobia "Lista ignorowanych uzytkownikow" i tam by sie wpisywalo nicki.
|
| |
| | #4 |
|
Nic nie jest prywatne, w bazie mysql też można te wiadomości zobaczyć.
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 22
| Odp: O co chodzi Bad Day? |
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
Matrix jak kutwa raportujesz PM ki do chyba coś się z tobą stąło nie tak... ZAchowujesz do dla siebie/ignorujesz/lub odpisujesz twoja sprawa ale nie raportuj tego co ci 2 człwoeik piszę. Zdaje mi się że to istnieje dl asytuacji gdyby był to bot spamujący ci nazwe innego forum. Napewno nie prywatne burdy. Wywalić tą opcje i dodać jak to ładnie ktoś podał "ignorowanie użytkownika"
|
| |
| | #7 |
|
Raport PW jest do raportowania wszelkiego spamu przez boty, lub reklamy użytkowników.
|
| |
| | #8 |
|
Co ty pucant pierdolisz. Idź skocz pod pociąg i powiedz jak było. Po to to kur** jest, żeby raportować. Kiedyś była akcja z raportem i gość dostał warna normalnie bez problemu, więc albo bad day się nie nadaje na zielonego albo coś się zmieniło... |
| |
| | #9 |
Pierdole to że po to jest PM by se na wrzucać. Nie może mu tego napisać na forum bo dostanie warna nie napisze mu na steam bo go nie ma i on nie chce dodac na serwerze mu tego nie powie to pisze mu PM a Matrix go raportuje sam się ogarni. To jest totalne ciećostwo czego nie da się tolerować...
|
| |
| | #10 |
ja to toleruje jezeli ta druga osoba sie czuje lepsza od innych =] zblazowany czlowiek sie mowi na nich
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 9
Pucant, już Ci mówiłem, gdyby to była inna osoba, olałbym to. Poza tym, prywatna wiadomość to jest steam, gg i inne komunikatory, nawet list, to jest prywatna wiadomość. Bo tam wgląd w to masz ty i osoba pisząca z tobą, a tutaj ? Masz bazę gdzie to wszystko się zapisuje, więc nie można powiedzieć o tym prywatność.
|
| |
| | #12 |
Tak na pewno każdy z czerwonych tam zagląda i czyta setki wiadomości dziennie... Bo na pewno ktoś poza Radeon, Dhairem ma dostęp do tego tak przy okazi i ich to tak interesuje żeeeee ho ho i można to porównać. Wszystki wyżej wymienione komunikatory czy nawet listy mają swoją baze danych co ze steamem akurat nei wiem. Nawet zasrany lis może być bez problemu otworzony i zamknięty... Teoria upada. Czytałem ten raport i wiem że Giero ci nawrzucał jakieś tam smuty mnie to nie obchodzi ale chodzi o to że takich rzeczy się nie robi jak on pisze do cb to pisze byś wiedział tylko o tym ty i on. Jak by chciał żeby wszyscy o tym wiedzieli napisał by temat na forum... Wystarczyło go zlać a on by się napewno znudził na jednej Pemce ps Oczywiście nie iwem kto ma dostęp ale napewno nie za dużo ludzi tak se tylko strzelałem. @Ja go nie bronie chodzi o sam fakt że raportowanie PM-ki mija się z jej celem |
| |
| | #13 |
Jeżeli raport usunięty, a Matrix czuje się dotknięty/obrażony, w/e, to niech napisze do Radeona, czy innego moderatora, przecież Bad Day nie jest jedynym. |
| |
| | #14 |
| Wiek: 16
Aha to mam nawpierdalać komuś na pw i nic się nie stanie? To jest to samo co listy z groźbami i tak dalej. Normalnie można to raportować.
|
| |
| | #15 |
a w dupie to mam Jak porównujesz listy z pogrószkami do wiadomości na PM to spoko Mufin. Jebie mnie to wiem że macie coś z głowami... Rozmowy też zawsze nagrywacie i na policje posyłacie jak ktoś was obrazi? spoko... Już nie zajrzę w ten temat. pzdr za takie "życiowe" podejście |
| |