| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Frost w FK imię; Kamil nick: Frost Wiek: 14 latek Coś o sobie : lubię grać w cs i w gry mmorpg, i wszystkie gry strategiczne-fantastyczne . zdarzyło mi się być nie grzecznym z tego są te warny . Mam małe problemy z ortografią ale staram się jak mogę nie pisać P0keM0nSkiM. jestem Początkującym grafikiem . Dlaczego Ja : Lubię grać na tym serwerze,przestrzegam regulamin ( zdarzyła się wpadka na PokeModzie ale to już przeszłość , Coś na Koniec: Raku wiem że zagłosujesz na nie ale mi to już Zwisa czy bendzięsz na tak czy nie Pozdrawiam Frost |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Frost w FK
Neutral 14lat.. Nie widziałem Cię na innych serwach... Albo raz chyba na DR albo Diablo |
| |
| | #3 |
|
na PokeModzie ( ale juz skonczylem ) , FFA gralem wczoraj z tobą ,Paradoxalnym , ale spokoo |
| |
| | #4 |
| Wiek: 18
Neutral, nie mam zdania.
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 18
Niestety ale nie . Nie znam Cie w ogóle.
|
| |
| | #6 |
|
Na nie , spam i lamanie regulaminu...
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 19
nie bo cie nie znam
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 25
Jak w poprzednim "NeutraL" ![]() Nie chcę Cię krzywdzić ![]() Poducz się poprawnej pisowni Małolat to będzie duży + |
| |
| | #9 |
| Wiek: 21
W sumie ja tam jestem ZA . Twoja orta jest troszkę słaba i było by fajnie gdybyś chociaż w podaniu nie walił błędów. Bo to strasznie gryzie .
|
| |
| | #10 |
|
3. Zanim złożysz podanie, musisz być na forum minimum 2 tygodnie i mieć napisanych minimum w miarę sensownych 150 postów (tylko część z nich może być z warezu, sensowne posty też są wymagane!). Dodatkowo byłbym na nie z taką ortografią, nie mogą nas reprezentować osoby, które nie potrafią podania skleić bez błędów w erze firefoxa i opery. Zamykam |
| |
| Tagi |
| frost |