| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| JOLTEON|Skille na małych mapach
Witam jak w temacie Kieruję prośbę do adminów aby dmg jolteon były zmniejszone ponieważ jak zostanie się złapanym to 3 sekundy i giniemy ; mianowicie 2 sprawa.Tyczy się ona używania skilla na małych mapach;np mapa typu fy_buzzkill osoba z JOLTEON używa skilla uderzając w połowę mapy i skill ma takie pole rażenia i obrażenia ze niestety gracze giną dlatego moja propozycja to mianowicie: 1.Zmniejszyć dmg JOLTEON o ile się ![]() 2.Wyłączyć używanie skilli na mapie typu fy_buzzkill Proszę o wypowiedź graczy w tym temacie |
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: JOLTEON|Skille na małych mapach
przecież ja stworzyłem już taki temat... kopiara |
| |
| | #3 |
|
Cieusz owszem jest.zauważyłem lecz nie ma u Ciebie o wyłączenie skilli na małych mapach i chce aby gracze wypowiedzieli się na ten temat czy są za wyłączeniem skilli na małych mapach a może nie mają nic przeciwko
|
| |
| | #4 |
|
Nie przesadzaj sa tylko wlaczone na fy_buzzkillu...
|
| |
| | #5 |
|
Przydało by sie to zmienić... Bo taki joleton 330 zablokuje cie i Bye już pograne.
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 23
uwazam ze to dobra uwaga jelton na buzzkillu na wysokim lvlu kosi tak ze to jest porazka... zero frajdy z gry ludzie sie wkurzaja i wychodza...
|
| |
| Tagi |
| mapach, malych, jolteonskille |