| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Undead - Nieumarły
Czy nie uważacie że 6 poziomów w szybkość nieumarłym praktycznie nic nie daje ? sprawdzałem to ze Slepym i on zwykła postacią biegał tylko delikatnie wolniej ode mnie niż ja undadem na wymaxowanej szybkości. Więc wnoszę się z prośbą aby zwiększyć szybkość nieumarlaka w war3.cfg (bądź gdzieś indziej bo musi się dać zwiększyć) aczkolwiek to jest przesada żeby zwykła postać biegała ""tak samo" jak 6 poziom biegania w undeadzie! Prosiłbym o przemyślenie i w razie niedowierzań sprawdzenie osobiscie na serwerze volta WC3ft |
| |
| | #2 |
| Wiek: 19
| Odp: Undead - Nieumarły
potwierdzę to wczoraj koleś mnie prawie humanem doganiał jestem za tym żeby to zwiększyć |
| |
| | #3 |
| Wiek: 24
mi pasuje undead, taki jaki jest
|
| |
| | #4 |
|
mi również i nie wiem jakim cudem mógł Cię gonić ![]() jak ja nim gram to biegam dużo szybciej |
| |
| | #5 |
|
to ci to kiedys udowodnie Sqarge^ ze jest prawie żadna roznica pomiedzy zwyklym bieganiem a bieganiem undeada albo chociaz sam wejdz i sprawdz najlepiej jak ktos bedzie mial przed toba undeada a ty inna rase i zobacz sobie o ile szybciej bedzie biegl !
|
| |
| | #6 |
pytanie podstawowe - grasz wlodi na developer 1 ? jezeli tak to dlatego jestes spowolniony jezeli posiadasz fps powyzej setki aktywne to biega sie znacznie wolniej.
|
| |
| | #7 |
|
Racja undead jest taki sam w szybkości jak inne rasy a przecież powinien być szybszy ,trzeba to trochę podkręcić
|
| |
| | #8 | |
| Odp: Undead - Nieumarły Cytat:
Co ty biadolisz ?! Na standardowych mapkach typu train, dust2 etc. mam wyliczone najszybsze timingi raszu a undead w przeciwnej drużynie i tak jest znacznie znacznie szybciej. Włącz sobie przykładowe demko hltv z mapy de_dust gdzie CT biegnie od respa w długi trup i bs A i po drodze umarlaki wyprzedają wszystkich. | |
| |
| | #9 |
|
Ti ti ti, nie nerwujta sie! To jest taka sytuacja jak obliczaniami matematycznymi zajmowaliby się humaniści - zerowe pojęcie, a mimo tego próbują coś zdziałać... On tylko przyszedł tutaj popierdolić i posty nabić. |
| |
| | #10 |
| Wiek: 17
spawn to zwyczajny botek jak zauwazylem , w kazdym temacie powtarza fakty ktore juz wczesniej ktos wymienil ...
|
| |
| | #11 |
|
Cześć muszę odświeżyć ten temat, undead jest zbyt wolny, prawie nie ma różnicy prędkości;d tzn tej odczuwalnej ![]() prosżę o przyspieszenie nieumarłego |
| |
| Tagi |
| nieumarly, undead |