| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Kary
Postanowiłem wprowadzić tzn. "ramy czasowe kar", aby nie było niejasności przy banowaniu (jeden da 5min, a drugi perma co mija się z celem). Możecie oferować zmianę poszczególnych kar, w tym temacie. Za 2dni gotową listę dam na forum publiczne... --------------- Lista ALFABETYCZNA, ram czasowych kar, obowiązujących na serwerze VOLTA. W przypadku napisu "ostrzeżenie" poprzedzającego czas, admin ma OBOWIĄZEK zwrócić uwagę. Bezpodstawne grożenie każdemu banem - ostrzeżenie,24h Niepowykonywanie celów mapy - kick- 15minut Obrażanie (zależnie od "natężenia wiązki") - 3h - perm Oszukiwanie - demko min.5rund - perm Podszywanie się pod Admina/VOLT'a/Członka FK - perm Przeklinanie - ostrzeżenie,kick-3h Reconnect przy gagu (wyjątek zmiana mapy) - 1h Reklama innego serwera* - ostrzeżenie,1h Reklama innego serwera - ostrzeżenie,perm Spamowanie granatami - 30min-2h Wchodzenie na tekstury - ostrzeżenie,1h-2h *w przypadku bindu z innego serwera, nieumyślnie spowodowanego i przeproszenie za przypadkowe użycie! |
| |
| | #2 |
|
|
Ja proponuję dopiskę o kampieniu (tzn niewykonywaniu celów mapy), oraz przy nadmiernym przeklinaniu zamiast ostrzeżenia - kick. Wchodzenie na tekstury szczerze mówiąc po ostrzeżeniu zwykłem nagradzać większą karą, bo krótkie kary kłócą się z moją wrodzoną złośliwością i złośliwością gracza, który to powtarza. ![]() Nie widzę punktu w regulaminie o spamowaniu granatami... |
| |
| | #3 |
| Wiek: 22
|
ja proponuje bany zależnie od humory admina, a kara *4 jak gracz nas dodatkowo zdenerwuje
|
| |
| | #4 |
|
|
Szczerze mówiąc mnie też w****ia ściśle ustalona tabela kar ;p
|
| |
| | #5 |
|
|
Ale wtedy nie ma, że jeden admin tylko 5min, a drugi ładuje permy za każdym razem ![]() Dodatkowo mniej skarg będzie! |
| |
| | #6 |
|
mniej skarg = mniej postów na forum
|
| |
| | #7 |
|
|
Ale skargi będą, tylko szybciej zamykane bo kara dana prawidłowo i ****! :P
|
| |
| | #8 |
|
|
Super, a recydywa? ---------- Post added at 20:28 ---------- Previous post was at 18:37 ---------- Noooo haaaalo, pytam się? |
| |
| | #9 |
| Wiek: 18
|
czemu reklama serwa 2 razy . Sam mowiles ze za to permy i teraz zmienisz misiek |
| |
| | #10 |
|
|
Nie ****a, nie zmieniam. Zawsze było, że za bindy PRZYPADKOWE nie było perma. Zauważ ****a gwiazdkę przy zdaniu... Czasem trudno jest dostrzec tak proste sprawy? Dlatego zanim napiszesz, przeczytaj 2-3razy, albo chociaż do konca post
|
| |
| | #11 |
|
radek nie kumaty ;D Reklama innego serwera - ostrzeżenie,perm perm za 2 razem, ja chce od razu !!! |
| |
| | #12 |
|
| |
| |
| | #13 |
| Wiek: 18
|
to trzebabylo to ladnym ruszofym kolorem zrobic . Jasne tez wejde dam ip i powiem oj sory bind
|
| |
| | #14 | |
|
| Cytat:
Człowieku, weź czasami pomyśl. Czy dawanie perma za bind, o którym nie ma nikt pojęcia, z jakiegoś *****ego, ****owego serwera jest mądre? NIE I dlatego, gdy ten co go przypadkowo nacisnął, płaszczy się jak szmata by go nie zbanować, to najzwyczajniej dajemy ten krótszy. Gdy leci jak s****ysyn ostro z reklamą non stop, albo co jakiś czas to PERM. TYLE | |
| |
| | #15 |
| Wiek: 21
|
Jak dla mnie to nie potrzebny "cennik" i w dodatku jakies to wszystko tanie |
| |