| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Ciche bieganie
Nie znalazłem działu "Pytania" a ten najbardziej mi "pasował", jeśli wybrałem zły dział proszę o przeniesienie. Zauważyłem, że gdy biegnę i szybko zmieniam broń "Q" nie słychać moich kroków. Dzieje się tak nawet "bez motylka" i amuletu kota. I tu jest moje pytanie, czy wykorzystywanie tego buga jest dozwolone? |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
|
Tez to zauwazylem, ale slychac jak wyciagasz noz takze slychac cie pomimo tego buga.
|
| |
| | #3 |
|
|
Nagminne i celowe wykorzystywanie JAKIEGOKOLWIEK bug'a jest karalne DLatego proszę ograniczyć się do minimum!
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 25
| |
| |
| | #5 |
|
|
Do minimum... hmmm zostawiasz duże pole do popisu czyli sytuacja 1 vs 1 to mogę :] przecież wyjątek <oczko>Teraz na serio. Ok nie będę go wykorzystywał xD Faktycznie przy zmianie usp+usp nie słychać nic a nic ![]() Problem będzie z udowodnieniem tego czynu poprzez "zakablowanie" logi? raczej nie SS? raczej nie Demko? chyba tak;p |
| |
| | #6 |
|
|
Nie jest to az tak straszne, ale jak ktoś używa tego w najlepsze to się pożegna na tydzień ![]() Sprawa jasna = demka, a admini proszę banować (24h za bug using) jak ktoś używa tego BARDZO często. |
| |
| | #7 |
| Wiek: 21
|
a mówiłem lolett to już z ponad miecha temu :] a on do mnie że jak biegniesz to sam nie słyszę ale inni słyszą ![]() wiedziałem że coś tu śmierdzi :P |
| |
| | #8 |
|
|
Niewykluczone, że tak nie jest, bo nikt tego nie sprawdzał czy inni słyszą ![]() Closet póki co |
| |
| Tagi |
| bieganie, ciche |