| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 25
| Resetowanie CFG
O ile się nie mylę od wgrania nowego AMX jest problem z resetowanie .cfg co mapę. Sporo ludzi narzeka, że nie mają bindów , name im się resetuje itp. Dzieje się tak , jeżeli dodajemy/modyfikujemy bindy przez grę. Rozwiązanie ,żeby sobie z tym poradzić: Znaleźć nasz .cfg i w tym samym folderze klikamy ppm>>nowy>>pilk tekstowy>> nadajemy mu nazwę userconfig.cfg Wchodzimy do pliku i tam wpisujemy bindy, i co tam nam się zmienia. To takie moje rozwiązanie na szybko, może istnieje lepsze, a może naprawicie problem żeby nowi ludzie co wejdą mogli sobie ustawić ultimate i nie bindować go co rundę |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Resetowanie CFG
yyy zrob sobie np. bind na poke i w3 ![]() bind x "ultimate;+pokeskill" wchodzimy wlasciwosci > zaznaczamy tylko do odczytu i no proooblemos |
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
Ewentualnie ustaw .cfg "tylko do odczytu". Nie ma prawa wtedy nic ci zmienić w cfg ![]() pzdr. |
| |
| | #4 |
| Wiek: 25
| Odp: Resetowanie CFG |
| |
| | #5 |
| Wiek: 18
Nawet wtedy gdy ma .cfg "Tylko do odczytu" ?
|
| |
| | #6 |
nje. wtedy musi zbindowac w cfg tego binda i do odczytu dac :F |
| |
| | #7 |
Ale tak jest wszędzie, nie tylko na war3. Ja stosuję metodę 'spamuj w konsoli do bólu'. Czasami załapie.
|
| |
| | #8 |
|
lepiej nie robcie configa zwykle tylko do odczytu. nie wiem, czy jest wymuszanie interpu, ale jesli jest, to ustawienie sobie configa tylko do odczytu wlasnie pogrzebalo wasz plugin, bo jesli ktos sobie ustawi 0.1, to mu pluginem niewiele zmienicie. co do zmian w configu, ktos wyzej napisal, ze zmienia sie zawsze, nie tylko na w3, ale to nieprawda. chodzilem po wielu serwerach i nie dzieje sie to zawsze, po prostu mod w3 chyba ma cos w sobie, ze 'odswieza' nasz cfg.
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 21
Plug będzie działać. Nawet jak jest zaznaczone w confingu "tylko do odczytu". Wtedy config się zmienia na czas gry na serwie albo do czasu wyjścia z CS. Mi tam ostatnio nie chciał się zapisać zmieniona komenda sensivity [choć mam odznaczone 'tylko do odczytu']. Co mapę sensiviti resetowało się. |
| |
| | #10 |
na Poke , W3 i FFA jest ten sam problem |
| |
| | #11 | |
|
Odpowiedź autora pluginu na ten problem: Cytat:
| |
| |
| | #12 |
| Wiek: 19
Ja mam tylko do odczytu i po wylaczeniu csa config wraca do stanu jaki sobie ustawilem. Wchodzac na serv ustawia takie opcje jakie sa wymuszone na czas gry, po zmianie mapy nic mi sie nie usuwa tylko dodaje sobie config to co serv kaze nie wiem w czym problem.
|
| |
| | #13 |
|
Też miałem tak że po każdej zmianie mapki resetowało mi się m.in. zmiana broni przy podnoszeniu jej, głośność mp3 i np. nick. Ale ustawiłem wszystko w cfg i odznaczyłem 'tylko do odczytu' i działa cacy.
|
| |
| | #14 |
|
| Odp: Resetowanie CFG |
| |
| | #15 |
jedyne co mi sie zmienia to wielkosc celownika i reka (co mnie wkurwia) -.-? bo gram na cl_righthand 0 i skacze mi miedzy lapami. Z celownikiem mozna wejsc do cs zaznaczyc wielkosc, wyjsc i wrocic do cs'a wtedy sie nie zmieni. ps. veQ here |
| |
| Tagi |
| cfg, resetowanie |
| |