| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Dead talk
Jako, że na serwerze zaczyna się podpowiadanie proponuję wprowadzenie pluginu pozwalającego na alltalk dopiero po śmierci - jak żyjemy to rozmawiamy ze swoim teamem, jak zdechniemy z oboma. Link - dead_talk.rar Download File |
| |
| | #2 |
|
|
Hmmmm ja jestem ZA! A wy?
|
| |
| | #3 |
|
|
Jasne, bardzo dobry pomysł :P
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 20
|
DAWAĆ:d
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 21
|
No ja sadze ze to dobry pomysl |
| |
| | #6 |
| Wiek: 22
|
eeee lipa, na volcie ZAWSZE był alltalk, i to jest m.in. urok tego serwera |
| |
| | #7 |
|
|
No właśnie też tak myśle, że troszkę nudno jak mało os. Znajdz plugin co aktywje dane pluginy przy danej liczbie osób or what. Np 5 w dwóch teamach to odpala go dopiero. Coś takiego na serwerach na engine source np tf2 mają |
| |
| | #8 |
|
mi się nie podoba dead talk chyba że że osoby żyjące mogły by rozmawiać z os żyjącymi(alltalk) i nieży.. z nieżyj.. tak mi się wydaje byłoby najlepiej bo problem byłby zlikwidowany a alltalka byśmy się nie pozbyli tylko zmodyfilkowali. Tylko teraz pytanie czy jest coś takiego :* ?? ja się nie znam
|
| |
| | #9 |
|
|
Nooo tak jak powiedział Lucek byłoby dobrze!
|
| |
| | #10 |
|
|
Dobry pomysł , jestem za wprowadzeniem go.
|
| |
| | #11 |
|
|
to jest dobre ![]() ![]() ale mam prośbe jest może coś takiego że gdy ktoś nadużywa mikro czyli bawi się nim, coś dziwnego puszcza by gracze sami (bo np admina by akurat nie było) mogli dać mu mute tak jak to jest w przypadku gdy gracze sami decydują by dać komuś kicka????
|
| |
| | #12 |
|
chodzi tobie o np. vote na pewną osobę gdy nadużywa mikro JO żeby go uciszyć ? sam możesz w plajer list zmutować a co do votekick przeważnie jest jakiś admin więc nie ma chyba problemu |
| |
| | #13 |
|
|
Mhhhh.... proszę o szybsze rozpatrzenie tej propozycji, bo się wytrzymac nie da poprostu. Jakies dzieciaki podpowiadaja , a banowanie robi sie meczace.
|
| |
| | #14 |
|
| Jedynym wyjściem jest plugin alltalk dla żyjaćych i martwych osobno. LUB podgląd graczy tylko ze swojego teamu tylko dla admina podgląd wszystkich (tak jak było) |
| |
| | #15 |
|
mi by to w tej chwili nie przeszkadzało widzenie obu timów ale gorzej dla plajersów ponieważ nie raz chciałbym zobaczyć jak ktoś mnie zabił albo gra kto inny i ewentualnie nagrać demo jak coś źle pachnie |
| |
| Tagi |
| talk, dead |