| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
|
| | #1 |
|
| Dyskusja Ogólna
Dyskusja o VoltaOTS! Dane Serwera: Exp: Stages Silnik: Forgotten Tibia: 8.57 Mapa: Real Map |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: VoltaOTS - Dane
Ale skrypty między, np. 8.1 a 8.54 się różnią??
|
| |
| | #3 |
|
Tak , ale nie niektóre są takie same wejdź na tibia.net.pl i tam w Skrypty 8.54 i poczytaj.
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 17
Siemano. Może szukacie jeszcze kogoś do pomocy ? Supporter , Mapper ? ;D |
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
Skrypter bo ja zbytnio nic nie pamiętam ale jak się wezmę ostro to przypomne sobie all ;d
|
| |
| | #6 |
Ja się nie znam na skryptach.. ewentualnie mogę pomóc w mappingu i Supporcie ;d
|
| |
| | #7 |
|
zna ktoś wgl komendy bo się pchacie widzę z motyką na słońce bym musiał wam powiedzieć co i jak wgl bo widzę że masakra będzie ;{ polecał bym Tibia 8.00 rl map i ulepszyć parę spraw exp max x15 bo inaczej będzie mało osób grało . Dożucić parę Questów i będzie git ! Creative napisz mi PM i pogadamy w tej sprawie ja moge być modernatorem i GM jak co :P to tak : Exp: x15 Loot: x6 Silnik:Grath OTS -8.00 lub Ar'Bee' XML 8.00 Tibia: 8.00 skille: x20 W razie pomocy pisać PM miałem już swój ots więc coś o tym wiem |
| |
| | #8 |
XML ? czy ty wiesz wgl. co to XML ? Serwery dedykowane stawia sie na SQL. Na serwerze dedykowanym nie postawisz serwera XML. Ewentualnie jeżeli na Dedyku będzie system operacyjny Windows , ale w to wątpie . Większość serwerów dedykowanych posługuje się systemami Linux. I na takich serwerach trzeba stawiać SQL. |
| |
| | #9 |
|
Serwer stawiamy SQL pod tibię większą niż 8.50 czyli 8.54 , albo 8.60
|
| |
| | #10 | ||
| Wiek: 18
| Odp: VoltaOTS - Dane Cytat:
Cytat:
Edit: 8.54 polecam, z 8.60 troche by byla przesada. | ||
| |
| | #11 |
No.. Bo radek chyba ma zamiar kupić serwer dedykujący(VPS) :d .I na nim trzeba postawić SQL . Proponuje tibie 8.54 |
| |
| | #12 |
|
Dokładnie, nie będę wydawał pieniędzy na dedyki z szajsowatym Windowsem... Linux tylko pozostaje = SQL (co prawda linux odpala pliki xml na serwerach www, wiec nie wiem co stanowi problem, może engine nie ma na xml pod linuxa )Zainwestujemy z 50zł w VPS'a i się zobaczy jak ruszy |
| |
| | #13 |
|
ok ale polecił bym 8.41 tibia ma największe wzięcie na otsservlist typu ot Melaniaot.net ponad 800 osób grało i wgl
|
| |
| | #14 |
|
Aktualizacja! Polecam przeczytać post pierwszy. Została tylko do ustalenia jaka mapa? Własna czy RL Map ? I jaki silnik ? Forgotten ? |
| |
| | #15 |
| Wiek: 20
żenujący exp za duży loot, powodzenia
|
| |
|
| Tagi |
| ogolna, dyskusja |