| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
|
| | #1 |
|
| Co robimy?
Od niedawna na poke gra bardzo malo ,ludzi + pelno bugow. Prosze o propozycje co robimy z serwerem. Ja mysle aby wgrac nowa wersje pokemoda , lecz niestety jej edytowac nie bedziemy mogli.
|
| |
| | #2 |
|
| Odp: Co robimy?
mi pasuje bo noobki zabardzo buguja;p
|
| |
| | #3 |
|
Ja jestem stanowczo na nie.Res banku?no jeszcze ok.Reset expa stanowczo nie bo niektórzy za dużo expili...Zreszta za co bedzie sie kupywac poki?za inne?...Wedlug mnie Raku jesli to zrobisz to jeszcze mniej osob bedzie grac.
|
| |
| | #4 |
|
| Odp: Co robimy? To nie ze bedzie reset , to jest nowy pokemod ktorego edytowac sie nie da.... A nie ma go nigdzie + jakies 30 nowych skilli.... Jak checie grac dalej zeby bylo 10 crashy pod rzad itp. to prosze bardzo , ale banku narazie i tak nie bedzie bo potrzebny scrypter co by bugi poprawil... Ale jezeli ma tak zostac jak jest to musi grac duzo osob. A jak bedzie nowy pokemod ktorego nie ma nigdzie na swiecie to bedzie duzo osob.
|
| |
| | #5 |
|
a co z os które kupiły expa? Np. Ja ![]() Troche lipa a do tego os które miały po 250 lvl + przestana grać jestem stanowczo na NIE |
| |
| | #6 |
|
ja jestem zdecudowanie na NIE !!! co bende z tymi Graczami co expa przez sms kupili ?? przepadniee I jeszce jedna słuszna uwaga Smutny nie zbugował tej kasy w banku a RAku nie che mu nic sprzedac ja sam mam 80m a on gra 3 razy wiecej odmnie i dlatego mam tyle kasy !!!! mniej ludzi bende grał niz teraz PS. nie che tego pokomoda , |
| |
| | #7 |
|
Jeżeli o to chodzi że jest mało os juz gra przez to że co zrobiłeś wypłacasz 16k to tracisz 516k ... Czy to mam to jaki kolwiek sens? Czy chodzi Ci o to że mamy pozapraszać ludzi na pokemoda? |
| |
| | #8 |
|
zaprosiłem 10 znajomych na pokemoda CoŚ zrobiłes i zaden juz nie gra kiedys na ten server nie szło sie dostac a teraz w tygodni jest max 15 osób ---------- Post added at 13:53 ---------- Previous post was at 13:50 ---------- co robimy ??? moim zdaniem powino sie cos zrobic z tymi crash i tyle |
| |
| | #9 |
|
Albo wymyslicie cos sensownego , albo w cale nie bedzie pokemoda. Bo stoi pusty , a serwer kosztuje. Osoby ktore kupily cos , ja je pamietam i napewno nie zostana z niczym. Ja nic nie poradze , ze sie znalazly za przeproszeniem ****** co bugowaly kase i jeszcze sie przyznawaly... A na nowym pokemodzie bedzie duzo nowych ludzi i duzo z innych krajow , bo tego nie ma nigdzie na swiecie! |
| |
| | #10 |
|
co tu mozna zrobic ?? reset banku i usuniecie komendy na wyplacanie i tylee |
| |
| | #11 |
|
Jak juz zenek to zobaczy , to reset banku napewno bedzie. Ale bedza napewno zwiekszone koszty wieksze expa itp. w banku i interes co 20 rund. Bo teraz caly czas spamujecie kupnem , a to nie ma byc tak ze kazdy odrazu ma 500lvl...
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 18
ja bym zmniejszył max lvl do 200-250 gdyż nowym gracząbędzie łatwiej pokonać kogoś kto ma 300 HP niz 600
|
| |
| | #13 |
|
Cieusz moge hp przywrocic do 255 + dac nowa xp tabelka tez do miliona , ale nie bedzie tak co jakis czas np. 10k expa bic tylko juz tak 400-500 lvl'e tak jakos beda.
|
| |
| | #14 |
|
ja jestem za tym reset banku ok ale nie reset pokow odpada koszty : zalezy cz bend milion expa do wbicia czy tyle ile jest ---------- Post added at 14:20 ---------- Previous post was at 14:19 ---------- ale jak ty byles nowy to napewno byli lepsi od ciebie i na tych lepszych musiałes expic |
| |
| | #15 |
| Wiek: 16
Mhm w sumie to ja gdybym grał to bym nie chciał takiego poke moda jak jest teraz ( no, ggdyby nie było bugów) na ten "nowy" bo jakaś to nie jest rewelacja. A Ty frost powinieneś już od arasa bana dożywotniego skleić za te ort. błędy! Ogarnij się! |
| |
|
| Tagi |
| robimyz |