| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 17
| [WH+Aim] Bolek i Lolek - po wylaczeniu cheatow Name : Bolek i lolek , wtedy juz mial wylaczone cheaty , a gdy gral na cheatach mial nick "nO Ba" SID : STEAM_0:0:28778254 Typ Przewinienia : WH + AIM Kto złapał? : Black , niby ja , ale napisalem do Soczka i koles dostal perm'a PRAWIDLOWO , tutaj chcialem pochwalic jego kompetencje . Gdy poprosilem undertaker'a , zeby kolesia sprawdzil , to on to olal i powiedzial ze jest zmeczony ... [ lubie go , ale wtedy mnie wkur...] Demko/SS: Jedyne co moge wam dac to godziny w jakich gral i zebyscie sprawdzili w HLTV ( przeciez od tego to jest )Status:http://bany.volta-sq.pl/ban_details.php?bid=121 |
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: [WH+Aim] Bolek i Lolek - po wylaczeniu cheatow
? AMXBans - Szczegóły Bana ? Ban jeszcze ze wczoraj. Chyba zbednie, typ sie jeszcze nie odwolal. |
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
| Odp: [WH+Aim] Bolek i Lolek - po wylaczeniu cheatow
wiem wiem :d stad wzialem jego SID , nie wiedzialem ocb z tym statusem :d zaraz poprawie |
| |
| Tagi |
| cheatow, wylaczeniu, lolek, bolek, whaim |