| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| SzoK banished
Witam, kilka tygodni temu dostalem bana od Apala na serwerze TP permanentnie, odwołuje sie o unbana, poniewaz chce grac na volcie i chyba team kill nie jest powodem perma? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina [Volta] Apal. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : *JAIL* -SzoK- [AMXBans] Powod : ' Naucz sie grac ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.volta-sq.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 37805403 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 109.153.225.171 ' [AMXBans] ======================================= Zarzucam tez swoje SID i IP. SID = STEAM_0:1:37805403 IP = 109.152.150.228 Z gory dziekuje za rozpatrzenie, jezeli nie ten dzial to przepraszam ale nie dalem tego w dzial TP, poniewaz mam bana na wszystkich serwerach volty :O |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: SzoK banished
Zly dzial kolego, juz przenosze, czekamy na pana Apala.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 23
| Odp: SzoK banished |
| |
| | #4 |
Witam kilka dni temu dostaliśmy bana na jb.
|
| |
| | #5 |
|
Co prawda to prawda, ale jaila nie ma wiecej na volcie ![]() Wbite mam w bosmana, czasami chce pograc na serwerach volty. poczekajmy na apala |
| |
| | #6 | |
| Wiek: 17
| Odp: SzoK banished Cytat:
![]() | |
| |
| | #7 |
| Odp: SzoK banished |
| |
| | #8 |
| Wiek: 18
Nagrany wam demo z blackiem to zobaczysz |
| |
| | #9 |
|
Widze, ze Apal nie raczy odpisac, moglbym wreszcie dostac tego unbana czy mam czekac zeby za przeproszeniem "pan i wladca wszechmogacy" ruszyl swoje 4 litery i pomogl?
|
| |
| | #10 |
|
Prawdopodobnie bedziesz musial zrobic z 10-15 reklam, wiec juz mozesz zaczynac |
| |