| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Mefisto
Jednak ten teleport bardziej pasuje niz z war3 tutaj , lecz powinno byc np. co 20 s , a nie 60 s. Bo jak sie w jakas paczke wbije czy w kogos to sie zaklinuje , a przewaznie mozna uzyc tylko raz na runde , a blyskawicy a tytana mozna tyle razy uzyc...
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 19
| Odp: Mefisto
Jestem tego samge zdania. Można by było skrócić do 25-30s.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
Można by opóźnić tę umiejętność, bo na niektórych mapach np. buzzkill w 2 sec jest się u przeciwnika. Te nowe umiejętności powinny jakoś być zależne od inteligencji. Im więcej inteligencji, tym dalej można się teleportować. |
| |
| | #4 |
|
Nie dalekosc jest dobra tylko czas ;p
|
| |
| | #5 |
|
| Odp: Mefisto |
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
Na moje to By było dobre skrócić czas o połowę czyli dać 30sec. I by było dobrze |
| |
| | #7 |
Ten teleport nie działa tak jak u humana w war3. Tak ma być ? Czy się nie da ? Bo Mefisto może się teleportować najdalej (tzn. tam gdzie celownik) tylko na prostych, płaskich powierzchniach. Nie można tp na wyższy poziom. |
| |
| | #8 |
| Wiek: 19
Ale na war3 nie teleportniesz się w ściane, a menfisto na diablo tak. I co czekaj 60s żeby znowu użyć.
|
| |
| | #9 | |
| Wiek: 18
| Odp: Mefisto Cytat:
| |
| |
| | #10 |
Prosiłbym (jeśli się da) o poprawę teleporta. Tzn. czasami się zdarzy, że chcę się TP w miejsce i wyskakuje info, że złe miejsce, czy coś, a po tym info TP się marnuje. Czy można by zrobić, że po tym info "złe miejsce" jest możliwość wykonania TP. I w sprawie tej niewidzialności, bo chyba przez to żaden item, który daje do niewidzialności nie działa. Nie wiem jak na innych nowych postaciach. Więc, czy można poprawić to, czy jakoś skopiować kod od ninjy? Bo u niego jak się dostaje Stalkera to jest mniejsza niewidzialność. Jeśli się nie da, to czy można usunąć tę niewidzialność ??? |
| |
| | #11 |
|
1) Nie da się, zażalenia kierować do twórców war3ft ewentualnie nie teleportować się za blisko ścian. 2) Przecież jest od dodania klas? |
| |
| | #12 |
| Wiek: 16
HMm ale przecież wcześniej było tak, że po info iż nie da rady się tam teleportować ultimate zostawało
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 18
Ultimate, ale to jest integracja w WC3FT, inaczej gdy skrypt jest przenoszony na inny mod.
|
| |
| | #14 |
| Wiek: 16
Hmm nie znam się w sumie ale myślałem, że to polega na tym samym.
|
| |
| Tagi |
| mefisto |