| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Krwawy Mag
Mam pewne zastrzezenie co do tego skilla maga, ogluszenie czy jakos tak. Dziala on bowiem tylko jak ktos atakuje Cie w plecy albo w bok, nigdy jak widzisz przeciwnika. Nie wiem czy to blad, czy ten skill ma poprostu tak dzialac. Uwazam tak czy siak, ze nalezy polepszyc maga i lowce w stosunku co do humana czy elfa.
|
| |
| | #2 |
|
| Odp: Krwawy Mag
Mag jest supporterem czyli wskrzesza swój team (DUŻA ZALETA), a dodatkowo ma ochronę przed atakiem z zaskoczenia, pieniężneWH (przy trafieniu siorbie pieniądze )
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
W najnowszej wersji support byl bardziej na ofensywe, zamiast zamroczenia bylo odpedzenie, ktore na starszej wersji ma kryptak.
|
| |
| | #4 |
|
Tak czy siak uwazam, ze support nie support ale mag ssie. Sadze, ze ciezko bedzie znalezc osobe ktora rajcuje kampienie i ozywianie innych majac przy tym mniejsze szanse na fragi niz polowa klasy |
| |
| | #5 |
| Wiek: 21
Co ty gledzisz, mag to jedna z moich ulubionych postaci, zaraz za Orkiem, najbogatsza...poprostu nauczcie sie nim grac ![]() PS. Radeon kocham Twoj podpis <3 |
| |
| | #6 |
| Wiek: 21
Mag jak dla mnie jest prawie, że Uber. j/w trzeba może nie umieć, a lubić nim grać. Jak ja nim gram to mogę (i dzięki pluginowi obstawiania) robić kreta często 5 razy pod rząd. I tylko polowanie na Skórę. ;D |
| |
| | #7 |
|
Zgodzę się z Vincent'em mag jest spoko i jest moja z jednych ulubionych postaci
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 24
Mag jest teraz w sam raz, gdyby miał jeszcze to wybijanie w góre to już byłby za mocny. MP5 - szybkostrzelna - chłop lata + wykradanie kasy.
|
| |
| | #9 |
|
Mag naprawde PIerwsza klaca polecam
|
| |
| Tagi |
| mag, krwawy |