| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| HP?
Słyszałem że jeśli się przekroczy 255 hp to serwer jakoś sam z siebie zmienia ustawienia klawiatury...Jeśli tak jest to miło by było gdyby ktoś to naprawił lub gdyby z 300 hp zostało zmniejszone jak dawniej do 255.
|
| |
| | #2 |
|
| Odp: HP?
To jest nie mozliwe. Ja mam buga ze czasem caly czas ide itp. ale pojde do tylu i mi sie poprawia ale hp nie ma zadnego zwiazku z klawiatura.
|
| |
| | #3 |
|
Też mi się zdarza, że sam mi chodzi,aber na next round jest już OK, ale dziś mi się skarżył pewien gracz, że tylko na naszym poke idąc w lewo, idzie w prawo i odwrotnie. |
| |
| | #4 |
| Wiek: 16
Mhm, może chodzi o to, że gdy ma się tak jakby "0hp" idąc do przodu idzie nam np na ukos do tyłu.. Jest taka mapka kz gdzie się wchodzi do maszyny to hp nam się ładuję. Czasami udawało mi się wyjść gdy mi wbiło na zerowe hp i bawiłem się śmiesznym chodzeniem.
|
| |
| | #5 |
|
Prawda, bug z 0hp - jest coś takiego |
| |
| | #6 |
|
ja równiez tak mam ale tylko przy 0 hp - idąc do przodu idzie sie do tylu , idać w prawo idzzie sie w lewo i odwrotnie
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 17
Ilość HP nie wpływa na Bindy klawiatury... |
| |
| | #8 |
|
fryko i tu się mylisz bo wpływa trzeb stracić 1 hp wtedy albo zyskać
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 17
A no tak sory.. HP wpływa po utracie 1hp.. |
| |
| | #10 |
|
Z tym bugie się nie spotkałem lecz jest możliwy.
|
| |
| | #11 |
|
Wozio ***** skoro sie nie spotkałeś to skąd wiesz że jest możliwy? Idz nabijać posty na samosie albo naszą klase -.-. @Topic Temat bezsensowny.Do zamknięcia. |
| |
| | #12 |
| Wiek: 23
na 100% tak jest jak hp przekroczy hp i nagle zrobi sie 0 (w prawdze max hp + 1 za duzo) "buguje" klawaiture i nei mozna sie ruszac "ruch w lewo" = ruch prosto i w prawo itd...
|
| |
| Tagi |
| hpz |
| |