| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
|
| | #1 |
|
| Zmniejszenie zabieranie obrazen z piesci?
Witam, dzisiaj zmniejszyłem obrażenia zadawane z reki. Teraz łatwiej jest ogarnąc mape i zaprzestanie to codziennym buntom. Tutaj mozecie swoje opinie/propozycje na ten temat wypowiedziec. Pozdrawiam |
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: Zmniejszenie zabieranie obrazen z piesci?
Moim zdaniem po dluzszym graniu , mozesz troche zwiekszyc , bo raz dopadlo mnie 3 i conajmniej 2 razy mnie bilo z ppm.
|
| |
| | #3 |
|
A o ile zmniejszyłeś , bo wcześniej można było zabić na 2 hity a teraz dosyć trudno jest :P
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 21
No i się chłopaki zdziwili. Ogólnie to może zabierać po 20% hp 1 cios, także 5 ciosów by zabić. Nie wiem jak z tym lewym i prawym, jeśli oba działają to: Lewy 5-10% (20 albo 10 ciosów) Prawy 20-25% (5 albo 4 ciosy) |
| |
| | #5 |
|
| Odp: Zmniejszenie zabieranie obrazen z piesci? |
| |
| | #6 |
| Wiek: 21
Także jest ok, chyba nikt nie będzie płakał, że ct nie może zabić, bo co to za gra jak jest zbyt łatwo :P
|
| |
| | #7 |
|
Do dupy.. odrazu dajcie CT nieśmiertelność -.- może MY więzniowie też chcemy się pobuntować?..
|
| |
| | #8 |
|
| Odp: Zmniejszenie zabieranie obrazen z piesci? |
| |
| | #9 |
| Wiek: 20
szkoda według mnie to trochę nie tak powinno być było dobrze taki dmg jaki był teraz nie ma bata żeby się zbuntować a dla wielu graczy była to frajda ;o twoja decyzja. Osobiście mi ten pomysł nie przypadł do gustu |
| |
| | #10 |
O Jaaa Ale Spaliłeś Kanter Tera Cała Frajda Z Bycia W TT Została Zabrana... Tera Już Sie Nie Idze Zbuntować , Ty Sie Dziwisz Że Coraz Mniej Graczy ??
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 17
Powiem tak, rzadko kiedy są takie bunty, że lecą wyszyscy. Zawsze leci ok. 2-3 ludzi nie więcej bo reszta włącza "Survi Mode" i sie nie rusza bo boi sie, że padnie.
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 17
fajniej by bylo gdyby byly stare dmg :F radosc z bycia TT- nub >.< i tak wiekszosc CT'kow sie boi TT'kow >.< |
| |
| | #13 |
|
Ja Ci powiem Kanter, że ostatnio trochę robię sobie jaja na JB i coś tam wlazłem. I od siebie mogę dodać, że bunt i zabijanie CT dodaje pikanterii temu modowi i gra robi się ciekawsze, gdy strony się odwracają i każdy leci na CTKA..... |
| |
| | #14 | |
|
| Odp: Zmniejszenie zabieranie obrazen z piesci? Cytat:
![]() Ale wy tego nie rozumiecie ze 4 CT z bronia nie ma szans na 22 TT ? | |
| |
| | #15 |
A Ty Nie Rozumiesz że nie każdy się rzuca jak ktoś wyżej napisał max po 2-3 na raz gorsza rzecz już zrobić nie mogłeś nikt nie jest za... acha ps. nie kazdy ctek zabiera np. na mape nawet jak nie ma buntow... to nie ma znaczenia |
| |
|
| Tagi |
| piesciz, obrazen, zabieranie, zmniejszenie |