| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| Zobacz wyniki ankiety: RESET? | |||
| DZISIAJ | | 4 | 66.67% |
| JUTRO | | 2 | 33.33% |
| POJUTRZE | | 0 | 0% |
| Głosujących: 6. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
| | #1 |
|
| RESET XP
SIemanko, niektórzy mają PONAD 1kk expa na jednej postaci! Będzie obowiązkowy restart. Proszę głosować w ankiecie i w postach wyrażać opinie. Co daje restart? -powody do gry -wyznaczanie nowych celów ![]() -nowa szansa rywalizacji dla nowych! -mniejsze pingi (z mniejszej z bazy są pobierane dane!) Restart jest OBOWIĄZKOWY co jakiś czas, wiecie... nowi muszą miec szanse, a starsi gracze serwera - motywacje do gry! Restart NIE obowiazuje TOP15, który pozostaje póki co bez restartu przez dłuższy czas! |
| |
| | #2 |
| Wiek: 26
|
a nie da się załątwić pluginu co sam robi restart expa jak dochodzimy do określonej ilości? : (
|
| |
| | #3 |
|
|
Niestety ta opcja tylko w wersji 2.X z masą bugów i działającej na MAX AMXX 1.7.8!! W tej wersji nie ma takiej możliwości (póki co) |
| |
| | #4 |
| Wiek: 20
|
im prędzej tym lepiej ;D chce zobaczyć większość jebanych humanów bez lvlów ;D
|
| |
| | #5 |
|
|
Już widzę jaki będzie lament na serwerze.... np. " gdzie mój exp?? <płaaaacze>" chce tego! [czyt. róbcie go jak najprędzej] :* |
| |
| | #6 |
| Wiek: 24
| MY Brute
Ostatnio na BSL chlopaki znalezli sobie zabawe ...Dosc ciekawa gierka w ktorej jak narazie nie odkrylem nic wiecej oprócz tego ze nie mamy wplywu na walke a co poziom dostajemy umiejetnosc, bron albo zwierzatko (oczywiscie o ile czasem mozna nazwac niedzwiedzia zwierzatkiem)... Jak by ktos chcial sobie zagrac (i przypadkiem mi pomoc) to polecam klikniecie w linka :Elmisir My Brute Moze wam sie spodoba a jak nie to przynajmniej ja bede troszke do przodu ...Oczywiscie nie ma znaczenia ze pierwsza walka (po kliknieciu w link) bedzie przegrana (trudno bedzie wygrac ze mna i moim kochanym puszkiem :P)... Pozdrawiam i Wesolych Swiat (i umyjcie jajka :P - nie czekajcie do poniedzialku) |
| |
| | #7 |
|
|
no tak... jak proboje nabic all postacie na 10 i zostaly mi tylko 2 to wy chcecie res xp ;d <hahaha> nie ma to jak szczescie ;d
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 26
|
skoro sie nie da to w niedziele...
|
| |
| | #9 |
|
szkoda że nie np. dzisiaj xD nabiłoby się przez weekend :P
|
| |
| | #10 |
|
|
Jak tak dużo os chce dzisiaj, to dodaję opcję RESTARTU DZISIAJ O 18!!!!!!!!!!!!! Reszta głosów się resetuje byście mogli głosować, jak coś było 7głosów na niedziele. PS. Ankieta dzisiaj się kończy |
| |
| | #11 |
|
ci co już głosowali nie mogą, bynajmniej ja nie moge głosować ;P ale jestem za dzisiaj
|
| |
| | #12 |
|
|
W sumie to trochę dziwne bo najpierw mówicie, że chcecie dać szansę nowym graczom, a później piszecie, że nie usuwacie expa z top15 to aby jedno wyklucza drugie z tego co mi się wydaje i też uważam, że jest to trochę nie fair, jak wszyscy to wszyscy :d @Topic Mi to w sumie wisi, róbcie co chcecie ;d |
| |
| | #13 |
|
|
:( moj human 250k i co bedzie?? dobra niech bedzie ten reset trudno |
| |
| | #14 |
|
|
DObrze, teraz na 102% juz mozecie glosowac |
| |
| | #15 |