| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Nowy Naruto OTS Szukam mapera i osoby który by mi pomogła w ogólnym tworzeniu OTS'a (najlepiej z Warszawy). Zgłoszenia pisać na moje gg: 10165607 |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Nowy Naruto OTS
Na forum jest mapper, ja zajmuje się tworzeniem stron i grafiką, oraz programowaniem w php, możemy zrobić forum serwera na naszym ,zając się reklamą, mapą na zasadzie, że pomagamy, ale serwer jest podpięty pod naszą sieć i tworzymy całość.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 16
Ja mogę stworzyć własny client oraz napisać autorskie skrypty |
| |
| | #4 |
|
Kiedy ots powstanie ![]() Heh fajnie będzie. |
| |
| | #5 |
|
To tak po : 1.Potrzebuje osoby która pomogła by mi z mapy tworzeniem 2.Globek napisz do mnie na gg (jeśli masz) 3.LanekS ots powinien powstać jeszcze w tym mieiącu 4. Jutro mój kumpel zakłada nam strone i tam będzie wszystko podane (jutro lub pojutrze podam link do OTS'a) |
| |
| | #6 |
|
Proste pytanie, czy będziesz podpinał się z serwerem pod nasze forum czy nie? Bo sprawa wygląda tak, że zorganizujemy ludzi, a nic nie dostaniemy (gm akurat nie ma zadnej wartości).
|
| |
| | #7 |
|
No nie zabardzo tylko dwie osoby mi są potrzebne max.
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 20
to ciekawe |
| |
| | #9 |
ditmon ja Ci pomogę pod warunkiem, że podepniemy tego otsa pod nasze forum ![]() Co oferujemy? -własny client -mappera -skrypterów -grafika Czego oczekujemy? -działalności pod logiem Volty |
| |
| | #10 |
|
No dobra. Najbardziej mi sięprzyda: -client -pomocy z mapą (mape mam zrobioną w 30 % bo powoli mi to idzie) -grafika Strone będziemy mieli najpużniej jutro. Moge napisąc że ots został stworzony wraz z forum Volta. |
| |
| | #11 |
-client żaden problem -mappera mamy -podobnie jak grafik ![]() Masz skype\vt? |
| |
| | #12 |
|
|
| |
| | #13 |
Później się odezwę, ale dopóki nie będzie mapki - nie ruszymy ;x
|
| |
| | #14 |
|
OK, spoko. Jak będzie, napisz do mnie.
|
| |
| | #15 |
| Wiek: 18
No nie... proszę tylko nie ta gra znowu. ditomo ile masz lat? ładnie po polskiemu mówisz "puźniej" ... nie powinno się go traktować poważnie bo kurde dzieciak ma 12 lat ma fazę na tibię i zobaczył trochę naruto na jetixie i juz się jara ze będzie miał otsa... ludzie proszę nie róbcie tego!! |
| |
| Tagi |
| ots, naruto, nowy |