| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Usunięcie zakazu do ct Nick: aXe. Steam ID: 0:1:31005070 Wiek: 14 za pare dni 15 Mikrofon(tak/nie): Tak(ale szumi,skrzypi itd..) Mutacja: Nie Ilość przegranych godzin?: 16 Chcę usunięcie zakazu ponieważ nie wiem skąd go mam a czasem nie ma admina ct chce pomocy ja w miarę ogarniam i nie mogę mu pomóc dlatego chcę usunięcie zakazu |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Usunięcie zakazu do ct
Zakaz masz odemnie a za co to niepamietam |
| |
| | #3 |
|
oo to się wyjaśniło też nie wiem za co a już nawet nie pamiętam od kiedy go mam ja się nie wpier... do ct jak jest dużo i ogarnia chodzi o takie sytuacje jak wyżej, a po za tym taki playhard miał szansę to czemu ja nie mogę ;p
|
| |
| | #4 |
|
| Odp: Usunięcie zakazu do ct |
| |
| | #5 |
|
tia.. dziś idę wymienić słuchawki może bd. lepiej działało ale i tak mam głos jeszcze troche dziecinny to nie bd. się wypowiadał ;o
|
| |
| | #6 |
|
ale jak TY bedziesz chcialbyc w ct to inni tez beda pisac ze chca .... zalatw micro przejdz mutacje ... ja Cie w ogole ani razu nie slyszalem |
| |
| | #7 |
|
ja nie bd. chciał tak że cały czas.. tylko jak admina nie ma a ct chce pomocy bo i tak czasem bywa a co do mutacji to:a) nie zawołam jej ![]() b)playhard... nie miał mutacji i był w ct ;o |
| |
| | #8 |
|
Juz play ma bana na CT...
|
| |
| | #9 |
|
To wiem bo to dzięki mnie :PP ale jak nie miał to był i prowadził a ma głos gorszy odemnie |
| |
| | #10 |
| Wiek: 18
aXe. Ja Nie Wiem Czym Tu Się chwalić "To wiem bo to dzięki mnie :PP"... I Co Szybki Cię Sprawdził..??
|
| |
| | #11 |
|
jak byś nie widział postów na górze to bym pomyślał spoko... ALE TY JESTEŚ POPIERDOLONYM CZŁOWIEKIEM widzisz chyba że mam mieć mikro? w maju nowy komputer bo na tym mikro nie działa i mnie sprawdzą |
| |
| | #12 |
|
Zamykam.
|
| |
| Tagi |
| zakazu, usuniecie |