| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 14
| Damy Azelowi szanse w CT?
Wiem że to zabawne, jednak gram tu już długo. Nawet ludzie się mnie pytają dlaczego ludzie w moim wieku mogą iść do ct a krótko grają, a ja gram juz prawie od początku i nic... Dla tego proszę o jakąś umowę dzięki której nie będę wam przeszkadzał będąc w CT np. taką jak ma Tiss. Więc uprzejmie proszę H@ o kontakt aby może coś razem zdziałali. P.S. The gamer wiemy co powiesz ![]() EDIT: I o pucancie też zapomniałem ![]() Kolejny EDIT: Jak mogłem o Apalu zapomnieć |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Damy Azelowi szanse w CT?
dzieci to dzieci... temat z dupy, na nie jeżeli to jakieś glosowanie...
|
| |
| | #3 |
|
Jasne że jestem na Wielkie NIE! Może i ogarniasz, ale Twój głos jest masakryczny.! Jeszcze raz na NIE! A praktycznie to jestem za tym aby dzieci bez mutacji wogóle nie były w CT.. Jeden może to odrazu wszyscy chcą.. Counter strike jest wkońcu od 16 lat prawda? : o Ale to jest moje zdanie.. W sumie już dość dzieci jest już w CT.. |
| |
| | #4 |
|
azel jako jeden z starszych graczy (w sensie - osob ktore graja tutaj jako dlugosc stazu na serwerze) nie moze isc do ct a nowi z 11 latami czesto lataja. ciekawe na tak |
| |
| | #5 |
| Wiek: 18
Patrzę temat azela , myślę sobie na pewno kolejna skarga z seri "Azel placze" No ale co do tematu , wychodzę z założenia ze skoro inne wszy mogą to dlaczego azel nie może ? |
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
Gdyby nie Iwan , bylbym na nie bd na tak chyba , ze reszcie zabiora te mozliwosci to bd na nie ![]() huehueheuheuheu ? Kto Ci tak pisal , ze Ty do CT? Chyba koledzy z klasy xD |
| |
| | #7 |
Wyobraź sobie reakcje Apala na ten temat |
| |
| | #8 | |
|
| Odp: Damy Azelowi szanse w CT? Cytat:
W TWOIM PRZYPADKU ABORCJI MÓWIMY STANOWCZE "DAWAJ MAŁA DAWAJ!" | |
| |
| | #9 |
| Wiek: 22
jestem na nie. i proponuje reszcze tez zabronic byc w ct tzn. playhardepro, tiss, lala. chodź lala jest dziewczyna, ale ma glos jeszcze taki piskliwy. i nikt pozniej nie bedzie pytal "czemu on moze byc w ct, a ja nie" taka moja propozycja. |
| |
| | #10 |
No , ale dziewczyny zostaw w spokoju :/
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 15
Ehh naxe naxe .. I znowu się mnie czepiasz jakby już nie było o co .. Już Ci pisałam , że jeśli nie ma nikogo chętnego + steam + ogar do CT no to czemu nie ? Nie mówie , że ja jakaś pro elo ogar jestem , ale chyba z tym prowadzeniem nie jest aż tak źle .. Już chyba nie masz o co bardziej się czepiaćc.. |
| |
| | #12 |
Nie popędzam cię lala ale czekamy na twoją wypowiedź |
| |
| | #13 |
|
Zaraz zaraz, ja na jailu tez krotko nie gram, bo gram od wakacji 2010, ogarniam i mam nawet lepszy glos od Azela, to dlaczego moja propozycja odrzucona? Mogliscie pomyslec na poczatku i nikomu nie dawac pozwolenia, bo za niedlugo to wszyscy Admini beda wlasnie tiss , playhard, azel itp :/ Zabierzcie poprostu wszystkim bez mutacji i nawet jak bedzie 5 osob to nie pozwalajcie mu dojsc.. Bo dlaczego moja prosba zostala odrzucona, a on ma wejsc bez problemu z glosem 10x gorszym? (bardziej piskliwym) Zastanowcie sie.. @edit cytuje co azel napisal kilka tematow wczesniej Mam lat 13 więc frajrze ogarnij się. Nsy nie mogą do c ponieważ taki frajer zmieni ip i jest nie do pokonania więc sie kurwo nie odzywaj bo wszyscy wiedzą że mnie nie lubisz Tu nagle zrobil sie bardzoooo kulturalny, pisales to chyba z godzine, zeby udac grzecznego chlopca, nieprawdaz ? |
| |
| | #14 | |
| Odp: Damy Azelowi szanse w CT? Cytat:
P.S. Gram o wiele dłużej od ciebie EDIT: Pisałem to chwilkę xD | |
| |
| | #15 |
| Wiek: 22
Lala, ja Cię nie rozumiem. Skoro ty możesz (odejmiemy to że jesteś dziewczyna) masz piskliwy głos, a Azel który ma "mutację" nie może. Mówiąc lala o tobie, chodzi mi o to że masz bardzo dla mnie piskliwy głos. |
| |
| Tagi |
| ctz, szanse, azelowi, damy |